Tuesday 04th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Au fost stabiliti arbitrii care vor conduce partidele test din luna noiembrie ale Stejarilor

13 octombrie 2016 INTERN

World Rugby a stabilit numele arbitrilor care vor oficia in meciurile test programate in luna noiembrie. Astfel, Stejarii au aflat brigazile care vor imparti dreptatea in cele trei partide pe care Romania le va disputa la Bucuresti, pe Stadionul Arcul de Triumf.

Pe 12 noiembrie Romania va intalni Statele Unite ale Americii, intalnirea urmand a fi condusa la centru de neo-zeelandezul Paul Williams. Acesta va fi ajutat de englezul Greg Garner, cel care a condus in 2013 la centru intalnirea dintre Romania si Canada de la Bucuresti si irlandezul Gary Conway. Arbitrul video va fi italianul Carlo Damasco, iar observator de arbitri, australianul Wayne Erickson.

La cel de-al doilea meci, Romania – Canada, central va fi japonezul Shuhei Kubo, primul nipon care a arbitrat in Super Rugby, ajutat de catre englezul Luke Pearce si irlandezul Gary Conway, video fiind Stephano Penne din Italia. Observatorul de arbitri este Colin Hawke din Noua Zeelanda.

Ultima partida test a toamnei va avea loc pe 26 noiembrie, Romania urmand sa primeasca replica celor din Uruguay, disputa urmand a fi condusa la centru de galezul Ben Whitehouse, ajutat de scotianul Lloyd Linton si englezul Ian Tempest. Arbitrul numarul 4, Neil Paterson si video, Andy Clift, sunt tot din Scotia.

1,841 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response