Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Campionatul Regional de Mini Rugby Moldova Nord 2016-2017 debuteaza sambata, la Gura Humorului

14 octombrie 2016 MINI-RUGBY
Campionatul Regional de Mini Rugby Moldova Nord 2016-2017 debuteaza sambata, la Gura Humorului.

Federatia Romana de Rugby prin Directia Dezvoltare Moldova organizeaza sambata, 15 octombrie, la Gura Humorului,  prima etapa din Campionatul Regional de Minirugby Moldova Nord, editia 2016-2017. Competitia se desfasoara pe patru categorii de varsta U8,U10, U12 si U14.

Etapa inaugurala este organizata de catre CSS Gura Humorului, iar meciurile vor incepe de la ora 11:30, pe stadionul Tineretului din localitate. La aceasta etapa s-au inscris 7 echipe la U14, 6 echipe la U12, 6 echipe la U10 si 2 echipe la U8.

“Am reusit sa pornim un campionat oficial de minirugby in Moldova,echipe de copii au fost tot timpul in aceasta zona, dar acestea participau doar la turneele si memorialele organizate in zona, nu intr-un campionat oficial organizat de catre Federatia Romana de Rugby, din cauza situatiei financiare. In acest an s-au inscris in competitie si doua echipe scolare: Scoala gimnaziala Cornu Luncii din Suceava si Colegiul National Stefan cel Mare din Targu Neamt. Ne-am propus sa se dispute 3-4 etape in acest an, in functie de conditiile climatice, urmand ca din martie 2017 sa continuam cu alte 5 etape. Este un inceput promitator, anul trecut am avut Campionat Regional doar la categoria U14 la  care au participat 4 echipe, in acest an am ajuns sa avem campionat la fiecare categorie si speram ca numarul echipelor sa creasca de la an la an.”, a declarat Gabriela Surmei-Balan, Director de Dezvoltare Moldova Nord.

Echipele care vor participa la aceasta etapa: CSS Unirea Iasi, Scoala Cornu Luncii, Gr. Sc. CF Unirea Pascani, ACS Amicii Suceava, CSS Gura Humorului, CSM Suceava, CSS Barlad – U14,  CSS Gura Humorului, CSS Unirea Iasi, Pilierul Prisacani, ACS Amicii Suceava, CSS Barlad – U12, Pilierul Prisacani , RC Pascani, CSS Barlad,  Colegiul Stefan cel Mare Targu Neamt – U10 si doua echipe la CSS Barlad si Gura Humorului.

2,117 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response