Federatia Romana de Rugby organizeaza un curs pentru oficiali de meci nivel 1 World Rugby

Curs de arbitri Level 1 World Rugby la Cluj

Federatia Romana de Rugby, prin Comisia Centrala a Arbitrilor, organizeaza pe 19 si 20 octombrie 2016 un curs pentru oficiali de meci nivel 1 World Rugby. Cursul se adreseaza in special jucatorilor de rugby de la clasele vocationale cu profil rugbistic (Colegiul National Aurel Vlaicu, Colegiul Tehnic Dinicu Golescu, Colegiul Tehnic Mecanic Grivita), dar si altor persoane interesate, practicanti sau fosti practicanti.

Singura conditie de participare este aceea ca persoanele care doresc sa vina la curs sa promoveze testul online al World Rugby, test care poate fi accesat la adresa http://laws.worldrugby.org/index.php?&language=RO.

Cursul se va desfasura la sediul Federatiei Romane de Rugby de pe Bd. Marasti, nr.18-20, cu incepere de la ora 16:00, in ambele zile. Acesta va avea doua module, unul teoretic si unul practic.

„Este o buna oportunitate pentru acesti jucatori sa aprofundeze „Legile Jocului de Rugby”. Demersul Comisiei Centrale de Arbitri urmareste doua aspecte imbunatatirea cunostintelor teoretice si practice ale participantilor la curs, care ar face ca si nivelul jocului de rugby sa creasca la aceste categorii de varsta, si al doilea aspect, acela de a oferi posibilitatea jucatorilor sa fie implicati activ, in procesul de conducere a meciurilor de copii la AMRB”,  a declarat Paul Bargaunas, presedintele CCA.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile