Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Rugby Club Venus Temad a castigat Trofeul Chisinau

19 octombrie 2016 MINI-RUGBY
Rugby Club Venus Temad a castigat Trofeul Chisinaului.

Jucatoarele clubului Venus Temad, pregatite de profesorul Eusebiu Popa, s-au intors victorioase de la Chisinau. La sfarsitul saptamanii trecute, sportivii nemteni au participat la o competitie rezervata categoriilor de varsta U10 mixt si U14 fete, adjudecandu-si si Trofeul Chisinaului.

„Pentru noi a fost important ca am jucat rugby, am avut cateva meciuri bune, nu stiu ce relevanta are ca noi am castigat acel trofeu,  pentru ca rugbyul ca sport, a fost cel care a iesit castigator. A fost o buna pregatire pentru fete in vederea competitiilor urmatoare, in plus m-am bucurat ca am jucat la ambele categorii de varsta. Le multumesc pentru invitatie domnilor Vasile Revenco si Oleg Sadovici si vom incerca sa organizam si noi un astfel de turneu la care sa invitam echipele de la Chisinau ”, a declarat profesorul Eusebiu Popa.

La Chisinau a avut loc o competitie de mini-rugby.

La Chisinau a avut loc o competitie de mini-rugby.

Fetele de la Rugby Club Venus Temad vor juca sambata, 22 octombrie, la Iasi in prima etapa a Campionatului Regional Moldova U14. Urmatoarele etape ale competitiei vor fi pe 29 octombrie si 12 noiembrie. „In luna noiembrie vom aniversa 25 de ani de rugby la Piatra Neamt, in vara am aniversat 20 de ani de rugby feminin, si cu aceasta ocazie am dori sa facem din etapa Campionatului Regional, un turneu aniversar”, a declarat Eusebiu Popa.

In acest moment, profesorul Eusebiu Popa are in pregatire peste 30 de fete. „Dragostea pentru rugby pe care incerc sa le-o insuflu acestor copii cred ca ii determina sa vina la rugby. Nu le cer decat sa fie seriosi, sa munceasca, si sa ma respecte,pentru ca si eu la randul meu, ii respect. Incerc sa atrag cat mai multi copii spre sport  ca sa nu mai stea in fata televizorului sau a tabletei, sa le ofer o alternativa pentru o dezvoltare sanatoasa, cu multa miscare. Clubul nostru traieste din sponsorizari si donatii, de aceea le sunt recunoscator si le multumesc tututor celor care sunt alaturi de noi si ne sustin”, a declarat Eusebiu Popa.

FOTO: Venus RC Eusebiu Facebook

1,927 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response