Sunday 05th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Patru schimbari in XV-le de start al Timisoarei Saracens cu Stade Francais fata de partida cu Edinburgh

20 octombrie 2016 CHALLENGE CUP
Patru schimbari in XV-le de start al Timisoarei Saracens cu Stade Francais.

Timisoara Saracens intalneste astazi, 20 octombrie, in cel de-al doilea meci din Challenge Cup, a doua competitie continentala intercluburi, la Paris, pe Stade Francais. Grainger Heikell, antrenorul banatenilor a efectuat patru schimbari in XV-le de start pentru meciul care incepe in aceasta seara la ora 21:00, fata de formula cu care a inceput meciul cu Edinburgh. Astfel, intre titulari se regasesc Andrei Radoi, Edmund Aholelei, Ionut Muresan si Randall Morisson, care in partida cu scotienii au intrat pe teren din postura de rezerve.

 ”Am demonstrat ca putem sa marcam, asta e cel mai important. Mental nu suntem afectati de rezultatul meciului cu Edinburgh, trebuie sa ne refacem insa fizic. Pentru noi aceasta competitie este importanta in ce priveste experienta pe care o vom acumula precum si contactul pe care il lua cu rugbyul european la nivel de cluburi”, a spus Stelian Burcea, capitanul echipei.

Timisoara Saracens:
1. Gigi Militaru, 2. Andrei Radoi, 3. Edmund Aholelei, 4. Ionut Muresan, 5. Valentin Poparlan, 6. Randall Morrison, 7. Vasile Rus, 8. Stelian Burcea (cpt), 9.Valentin Calafeteanu, 10. Jody Rose, 11. Stephen Shennan, 12. Jack Umaga, 13. Brian Sefanaia, 14. Fonovai Tangimana, 15. Catalin Fercu. Rezerve: 16. Eugen Capatana, 17. Sione Taupaki, 18. Samuel Maris, 19. Marian Gorcioaia, 20. Madalin Lemnaru, 21. Daniel Vladut Zaharia, 22. Daniel Ianus, 23. Tevita Manumua

De cealalta parte, Stade Francais este un club cu o istorie de peste 100 de ani, de 14 ori campioana a Frantei si cu cate doua finale disputate in Champions Cup, respectiv Challenge Cup. Francezii doresc sa faca uitat debutul mai slab in aceasta competitie, de aceea mizeaza pe o victorie in meciul din aceasta seara de pe „Stade Bouin”. ”A fost cea mai slaba prima repriza a noastra pe care am facut-o in acest sezon. Au fost foarte dezamagitoare cele 40 de minute din intalnirea cu Harlequins. Am jucat foarte slab si am meritat sa pierdem partida”, a declarat Sergio Parisse, capitanul francezilor.

Stade Francais
1. Zurabi Zhvania, 2. Laurent Panis, 3. Zak Taulafo, 4. Mathieu De Giovanni, 5. Pascal Pape (cpt.), 6. Sekou Macalou, 7. Sylvain Nicolas, 8. Jonathan Ross, 9. Clement Daguin, 10. Morne Steyn, 11. Ratu Alipate Ratini, 12. Jules Plisson, 13. Theo Millet, 14. Julien Arias, 15. Djibril Camara. Rezerve: 16. Graig Burden, 17. Emmanuel Felsina, 18. Giorgi Melikidze, 19. Willem Alberts, 20. Rafael Lakafia, 21. Arthur Coville, 22. Herman Meyer Bosman, 23. Faraj Fartass

Ambele echipe au debutat cu o infrangere in grupe, Timisoara, 59-17, acasa, cu Edinburgh , in timp ce Stade Francais a pierdut in deplasare, pe terenul lui Harlequins, scor 43-21.

Tot în runda a doua, in aceasta grupa se disputa si jocul Edinburgh Rugby – Harlequins, programat sambata.

 

2,982 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response