Friday 29th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Cehu Silvaniei se va desfasura vineri, 28 octombrie, Cupa Vaii Salajului la rugby-tag

24 octombrie 2016 RUGBY SCOLAR
La Cehu Silvaniei se va desfasura vineri, 28 octombrie, Cupa Vaii Salajului la tag-rugby

Federatia Romana de Rugby impreuna cu ISJ Salaj, reprezentat de inspectorul  profesor Alina Cozac, va organiza vineri, 28 octombrie, la Cehu Silvaniei in judetul Salaj,  „Cupa Vaii Salajului” la rugby-tag. Competitia va avea loc  pe terenul sintetic din localitate, in cazul unor conditii meteo extreme, aceasta urmand sa aiba loc in sala de sport.

Actiunea va fi precedata de un curs de initiere in arbitraj rugby-tag incepand cu orele 11.00, la Baza Sportiva unde va avea loc competitia.

Meciurile vor incepe la ora 12, pana acum inscriindu-se mai multe echipe reprezentative ale institutiilor scolare ce au participat la Olimpiada Gimnaziilor din judetele Cluj, Maramures, Bihor, Satu Mare si Salaj. Regulamentul de desfasurare este cel din competiile oficiale, respectiv echipa din 5 jucatori, din care obligatoriu minim o fata, pe tot parcursul meciului.

Un rol important in organizarea acetui turneu l-a avut si profesorul de Educatia Fizica si Sport, Sergiu Moldovan, cadru didactic la Scoala Gimnaziala „A.Muresanu” din Cehu-Silvaniei.

„Cu acesta ocazie facem si o selectie a copiilor nascuti in anii 2003-2004 care sa fie convocati in reprezentativa Transilvaniei si monitorirati de antrenori pentru un stagiu de pregatire centralizata in primavara anului 2017”, a declarat Gheorghe Sabau, Director de Dezvoltare Transilvania-Nord.

 

2,288 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response