Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

200 de copii au participat la etapa a IV-a „Cupa Toamnei” la mini-rugby, organizata de ACS Rugby Team Constanta

25 octombrie 2016 MINI-RUGBY
200 de copii au participat la etapa a IV-a „Cupa Toamnei” la mini-rugby, organizata de ACS Rugby Team Constanta.

ACS Rugby Team Constanta a continuat seria actiunilor de promovare a rugbyului si sprijinirea tinerilor practicanti ai sportului cu balonul oval. Sambata, 22 octombrie, intre orele 10-11, clubul constantean a organizat pe Stadionul Mihai Naca, “Cupa Toamnei”, etapa a IV-a la mini-rugby, eveniment din cadrul proiectului “Rugby-ul, valori pentru viata”, finantat de catre Consiliul Judetean Constanta, la copii de 10, 12 si 14 ani.

La aceasta etapa au participat in jur de 200 de copii cu vârste cuprinse între 09-14 ani din Constanta, Mangalia, Medgidia, Castelu, Sacele si Corbu, Navodari, Ghindaresti si Murfatlar.

În cadrul proiectului „RUGBY, VALORI PENTRU VIATA” – proiect finantat de Consiliul Judetean Constanta, presedintele A.C.S., Florian Constantin a oferit rucsacuri si mingii de rugby tuturor micilor rugbyisti din zonele de dezvoltare.

In ce priveste competitia, la U10 s-a impus echipa din Ghindaresti, scor 25-15 în finala cu selectionata Navodari-Sacele Corbu, urmata de selectionata formata din copiii din Medgidia si Castelu.La U12 competitia a fost castigata de selectionata din Castelu-Medgidia, scor 20-15 în finala cu Murfatlar. Pe locul trei s-a clasat selectionata Sacele-Navodari-Corbu urmata de echipa din Mangalia. In ce priveste competitia la U14, aceasta a fost castigata de selectonata din Navodari-Sacele -Corbu, scor 30-20 în finala cu selectionata Medgidia si Castelu. Pe locul trei s-a clasat echipa din Mangalia.

La final toti copiii au primit diplome de participare, racoritoare si dulciuri.

La eveniment au participat din corpul de antrenori ai ACS Rugby Team Constanta: Tranca Sorin – coordonatorul de proiect, Barbu Dumitru – antrenor selectionata U10, Glodeanu Cosmin – antrenor selectionata U12, Buruiana Catalin- antrenor zona Navodari, Tuca Stefan – antrenor zona Sacele si Corbu, Tacu Adrian – antrenor zona Ghindaresti, Diaconu Laurentiu – antrenor zona Mangalia, Otcuparu Florentin- antenor zona Medgidia, din partea LPS Nicolae Rotaru – Pllotschi Adrian pentru descoperire de copii talentati si viitori elevi ai liceului sus mentionat.

 

2,235 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response