Monday 25th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Federatia Romana de Rugby organizeaza un nou curs de arbitri nivel 1 World Rugby, la Barlad

25 octombrie 2016 INTERN, Stiri
curs arbitraj level 1 navodari

Comisia Centrala de Arbitri (CCA) continua seria actiunilor de formare a oficialilor de meci prin organizarea unui nou curs de initiere in arbitraj, in formatul World Rugby Level 1.

Cursul va avea loc vineri, 4 noiembrie, la Barlad, cu incepere de la ora 10:00. Cei care doresc sa se inscrie sunt rugati sa trimita un email la adresa vlad.iordachescu@frr.ro. Termenul limita pentru trimiterea cererilor de participare este de 3 noiembrie, ora 16:00.

„Cursul este destinat atat arbitrilor incepatori, cat si celor care vor sa devina arbitri. Demersul va fi unul interactiv, bazat pe discutii si participarea activa a cursantilor. Va exista atat o parte teoretica, cat si una practica. Speram sa avem cat mai multi participanti pentru ca in acest fel pot afla si ultimele noutati in ce priveste arbitrajul si mai ales, pot afla raspuns la toate intrebarile lor”, a declarat presedintele CCA, George Bargaunas.

Cursurile sunt gratuite, la finalul acestora participantii vor primi un certificat de participare, World Rugby nivel 1, eliberat de CCA.

 

1,917 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response