Friday 07th May 2021,
Federatia Romana de Rugby

O noua etapa a Campionatului Regional de Mini-Rugby Muntenia are loc in acest sfarsit de saptamana

4 noiembrie 2016 MINI-RUGBY

Rugby Club Antonio Jr. organizeaza impreuna cu Federatia Romana de Rugby si Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti sambata, 5 noiembrie, Turneul 3 al Campionatului Regional de Mini-Rugby Muntenia editia 2016/2017.

Meciurile vor avea loc pe terenul din Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei (Str. Oltetului, nr. 30, sector 2, Bucuresti), cu incepere de la ora 09:00.

Acest turneu va fi unul special pentru micutii rugbysti, toti cei 600 de copii participanti vor fi rasplatiti cu premii dulci, oferite de catre principalul sponsor al actiunii Carrefour Colentina, partener al clubului RC Antonio Jr..

“Ne bucura ocazia de a organiza etapele 5 si 6 din acest campionat si dorim sa ramana in amintirea copiilor ca un eveniment inedit. Fiecare copil va primi o punga cu dulciuri, o recompensa pentru pasiunea aratata in teren. Cu aceasta ocazie multumim dnei Ana Monic, director Complexul Sportiv Tei, dlui Ionut Nitoi – sponsorilor Carrefour Colentina si Toshiba Medical Systems care au raspuns pozitiv propunerii noastre si care speram sa fie si pe viitor alaturi de noi” , a declarat Dumitru Antonio, fondatorul clubului RC Antonio Jr.

Printre invitatii de seama anuntati la eveniment se numara Florin Vlaicu si Florin Surugiu.

La actuala editie a Campionatului s-au inscris la cele patru categorii de varsta U8, U10, U12 si U14, 31 de echipe, urmand ca aproximativ 600 de copii sa intre pe teren.

In cadrul Turneului 3 se vor disputa etapele a V-a si a VI-a, competitia fiind organizata de Federatia Romana de Rugby si Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti.

3,639 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response