Saturday 23rd January 2021,
Federatia Romana de Rugby

La Bucuresti va avea loc intre 17-20 noiembrie prima Conferinta Balcanica a Directorilor Tehnici din Sudul Europei

8 noiembrie 2016 INTERNATIONAL
La Bucuresti va avea loc intre 17-20 noiembrie prima Conferinta Balcanica a Directorilor Tehnici din Sudul Europei.

Luna noiembrie este una plina de evenimente rugbistice. Alaturi de cele trei meciuri test pe care nationala Romaniei le va sustine la Bucuresti, cu Statele Unite ale Americii, Canada si Uruguay, va avea loc  si o intalnire inedita.

Astfel, in perioada 17-20 noiembrie, la Bucuresti, va avea loc prima Conferinta Balcanica a Directorilor Tehnici din Sudul Europei, eveniment organizat de catre World Rugby si Rugby Europe, prin reprezentantul acestora, Daniel Mitrea, Regional Training Manager. Timp de 4 zile, participantii vor putea face schimb de experienta cu antrenorii echipei nationale a Romaniei, Lynn Howells, Rob Moffat si Marius Tincu,  putand sa observe si ce inseamna propriu-zis pregatirea jucatorilor internationali. Participantii vor asista si la meciul de pe 19 noiembrie, dintre Romania – Canada.

“Este o conferinta care se adreseaza atat antrenorilor din SuperLiga, cat si Directorilor Tehnici ai federatiilor din regiunea sud-europeana.Va fi o prima intalnire care va deschide noi perspective pentru dezvoltarea jocului de rugby in aceasta parte a Europei in ceea ce priveste pregatirea antrenorilor si arbitrilor, dar si a viitoarelor competitii la nivelul juniorilor si junioarelor, precum si a echipelor de rugby in 7. Totodata,vom putea stabili proiecte comune viitoare (directorii tehnici), dar si cum putem optimiza activitatea la nivelul cluburilor din Super Liga”, a declarat Daniel Mitrea, Regional Trainer Manager Rugby Europe.

Printre participanti se vor numara Directori Tehnici ce provin din Moldova, Ungaria, Ucraina, Serbia, Slovenia, Croatia, Bosnia, Muntenegru, Bulgaria.

 

2,512 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response