Saturday 30th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stejareii vor intalni Cehia in doua meciuri de pregatire vineri si duminica, la Barlad

9 noiembrie 2016 U18
Stejareii vor intalni Cehia in doua meciuri de pregatire vineri si duminica, la Barlad.

Aflata in cantonament la Barlad, nationala de U18 a Romaniei va sustine in aceasta saptamanta doua meciuri test in compania reprezentativei similare a Republicii Cehe.

Primul meci este programat vineri, 11 noiembrie, de la ora 15:00, iar cel de-al doilea va avea loc duminica, 13 noiembrie, de la ora 11:00. Ambele partide se vor desfasura pe Stadionul FEPA.

„Stagiul de la Barlad ne va ajuta sa definitivam grupul cu care vom continua pregatirea pentru Campionatul European din 2017. Cele doua meciuri de pregatire cu Cehia sunt importante pentru noi pentru ca vom vedea daca munca pe care am depus-o pana acum se reflecta in relatiile de joc si daca combinatiile pe care le-am gandit si lucrat cu baietii vor fi puse bine in practica. In aceste zile am lucrat cateva scheme in margine si pe linia de treisferturi. In ultimul stagiu de pregatire am avut doua meciuri cu echipa de U20, dar au fost meciuri scoala, in care am urmarit cateva elemente din joc, de aceea acum este important sa vedem cum vor juca baietii cu cei de varsta lor, cu opozitie reala”, a declarat antrenorul Cosmin Cioriciu.

Lotul largit de U18 al Romaniei va mai face un stagiu de pregatire in luna decembrie, intre 6-13 la Snagov.

„Ma bucur sa vad ca jucatorii cresc de la un stagiu la altul si mai ales ca vin foarte bine pregatiti de acasa, toti respectand programul de pregatire individuala pe care l-au primit, iar acest lucru arata ca iau in serios tot ceea ce tine de rugby. In ultimul stagiu i-am avut ca invitati pe Florin Vlaicu si Tudor Boldor, pentru ca am dorit sa le aratam ca prin multa munca si seriozitate pot ajunge asemenea lui Vlaicu, un model pentru toti sau ca Boldor, un jucator tanar si serios care deja in ciuda varstei lui, a disputat cateva meciuri in SuperLiga”, a declarat antrenorul Cosmin Cioriciu.

Lotul jucatorilor selectionati pentru acest stagiu:

Stalp: Flavian Cuprian (LPS Constanta), Alin Manda (CNAV), Mugurel Costea (CS Dinamo), Razvan Belehut (CSS Barlad)

Stalp/Tragator: Florian Ciocoiu (ACS Tomitanii)

Tragator: Marius Ripan (CSS Barlad), Darius Placintar (U Cluj)

Linia a II-a: Vlad Visan (CSS Barlad), Radu Anton (CSS Barlad), Adrian Pavel (CNE Cornu),

Linia a III-a: Dragos Ser (CSM Olimpia), Ionut Tudor (CSO Pantelimon), Alin Toma (CNE CSS 2 Baia Mare), Daniel Marin (CSM Olimpia), Marius Ferariu (CSS Gura Humorului)

Mijlocas la gramada: Vlad Bocanet (CNE CSS 2 Baia Mare), Petru Azoitei (CSS Barlad)

Mijlocas la deschidere: Mihai Costea (CSS Barlad), Danut Jipa (CNE Cornu)

Centru: George Mitroi (CS Dinamo), Sergiu Lucaciu (CSM Baia Mare), Sebastian Munteanu (CSS Barlad), Constantin Piha (CNAV)

Aripa: Andrei Mihalache (CNE CSS2 Baia Mare), Cosmin Neaga (CSM Olimpia), Laurentiu Pocovnicu (ACS Tomitanii), Giani Tanase (CSS Barlad)

Fundas: Cosmin Botezatu (CSS Barlad), Vlad Leica (CSS Barlad)

Staff:
Antrenor: Cosmin Cioriciu si Danut Dumbrava, Doctor: Cristian Staicu, Preparatori fizici: Stefan Rusu si Guardeep Singh, Kinetoterapeut: Adrian Purdila, Analist video: Sabin Vasilescu, Director tehnic: Yannick Vignette

3,333 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response