Saturday 04th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Vineri, la Baicoi va avea loc “Cupa Prahova” la rugby-tag

9 noiembrie 2016 RUGBY SCOLAR

Federatia Romana de Rugby prin Departamentul de Dezvoltare Muntenia Sud impreuna cu CS Aurora Baicoi si DJST Prahova organizeaza vineri, 11 noiembrie 2016, Cupa Prahova la rugby-tag.

Competitia va avea loc pe Stadionul de rugby Aurora Baicoi, cu incepere de la ora 09:30. La aceasta s-au inscris 13 scoli gimnaziale, in jur de 156 de elevi dintre care 50 fete urmand sa se joace cu balonul oval timp de cateva ore. Astfel, elevii provin de la scolile din urmatoarele localitati: Baicoi, Magureni, Campina, Manesti, Cocorastii Colt, Poiana Campina, Cornu, Ditesti, Filipestii de Targ, Boldesti-Scaeni, Floresti si Scorteni.

“Prin organizarea acestei competitii se urmareste aducerea a cat mai multor elevi pe stadionul de rugby Aurora Baicoi pentru a juca acest minunat sport cu balonul oval. De asemenea, este singura competitie din anul calendaristic, unde se intalnesc toate echipele de rugby -tag din judetul Prahova. Astfel este un bun prilej pentru selectia elevilor cu calitati motrice din clasa a VIII-a pentru centrele existente de pregatire a juniorilor din tara.”, a declarat Florin Bonea, director de Dezvoltare Muntenia Sud.

La Cupa Prahova sunt puse in joc trei trofee, dintre care unul este transimisibil. Detinatoarea trofeului transmisibil este Scoala Gimnaziala Liliesti-Baicoi, profesor Bogdan Stefan Stroe.  Castigatoarea va pastra trofeul timp de un an, urmand sa-l puna in joc anul imediat urmator in perioada septembrie-decembrie 2017.

 

3,165 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response