Friday 28th February 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stejarii au beneficiat de un control gratuit la Clinica Dr. Leahu

10 noiembrie 2016 First XV
Stejarii au facut o vizita la Clinicile Dr. Leahu.

Nationala de rugby a Romaniei va intalni sambata, 12 noiembrie, de la ora 18:00, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, reprezentativa Statelor Unite ale Americii.

Dupa un scurt antrenament facut joi dimineata, Stejarii au profitat ca au dupa-amiaza libera si au facut o vizita la unul dintre cei mai recenti partneri ai Federatiei Romane de Rugby, Clinica Dr. Leahu. La sediul din Rin Grand Hotel, jucatorii au beneficiat de un consult gratuit si au putut vedea aparate de ultima tehnologie in domeniul stomatologic. In zilele urmatoare acestia vor primi rezultatele, dupa care vor incepe lucrarile.

„A fost ceva inedit pentru noi sa venim astazi aici, este primul control profesionist pe care l-am facut. Am ramas impresionat de toate aceasta tehnologie, de felul deschis al oamenilor si ma bucur ca va fi o colaborare de lunga durata. Este important pentru noi ca sportivi sa avem o dantura cat mai buna, sa avem grija de probleme noastre si un prim pas a fost facut. Multumim pentru ajutor”, a declarat Stelian Burcea, capitanul Romaniei.

„Ne bucuram ca i-am avut astazi oaspeti pe Stejari si mai ales ca pentru prima data nu am fost cel mai inalt de aici. Pentru mine e un motiv de satisfactie si bucurie ca putem veni in intampinarea problemelor stomatologice pe care jucatorii le au. Din ce am vorbit cu ei, mi-au spus ca la unele contacte mai dure simt o presiune pe dinti, si de aceea in cazul celor cu probleme incercam sa gasim o solutie cat mai buna si mai eficienta. Este o provocare si pentru noi acest lucru, pentru ca multe din probleme pe care le au sunt specifice unor sporturi de contact”, a declarat Dr. Ionut Adrian Leahu, detinatorul Clinicii.

„A fost o vizita utila pentru fiecare dintre noi pentru ca dantura sportivilor, cel putin in rugby, are cel mai mult de suferit in urma contactelor dure din meciuri. Atat domnul doctor cat si domnisoarele asistente au fost foarte atenti, profesionisti, mi-a placut ca se face un istoric al problemelor dentare pe care le-ai avut. Ce sa spun? Per total a fost asa cum ma asteptam, de unele probleme stiam, de altele nu. Asteptam rezultatele si sa vedem cum vom face pe mai departe”, a declarat Alexandru Tarus.

„Pentru mine a fost o experienta interesanta, cu toata aceasta aparatura de ultima generatie. Ma bucur ca am beneficiat de acest control si astept ca in zilele urmatoare sa aflu ce urmeaza sa fac. Este important sa avem grija de dantura noastra”, a spus Florin Surugiu.

2,923 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response