Friday 13th September 2019,
Federatia Romana de Rugby

Joi, 17 noiembrie, la Bucuresti va debuta Conferinta Balcanica a Directorilor Tehnici din Sudul Europei

16 noiembrie 2016 INTERNATIONAL
Hotararile Biroului Federal din data de 07.02.2017.

La Bucuresti, timp de patru zile, intre 17-20 noiembrie va avea loc Conferinta Balcanica a Directorilor Tehnici din Sudul Europei si cea a antrenorilor din SuperLiga. Evenimentul, organizat de catre World Rugby si Rugby Europe, prin reprezentantul acestora, Daniel Mitrea, Regional Training Manager ii va avea ca invitati speciali pe antrenorii echipei nationale de seniori a Romaniei.

Partea teoretica a cursurilor se va tine in sala de conferinte a Federatiei Romane de Rugby, Bd. Marasti nr. 18-20, iar cea practica pe terenurile de la „Arcul de Triumf”.

Astfel, Conferinta va debuta joi, 17 noiembrie, la ora 09:00, dupa care participantii vor merge sa asiste la antrenamentul echipei nationale a Romaniei care pregateste meciul de sambata, 19 noiembrie, cu Canada.Pe parcursul zilei vor sustine prelegeri Rob Moffat, antrenorul de treisferturi al Stejarilor si Marius Tincu, cel care se ocupa de pachetul de inaintare. Totul este completat de diverse analize, statistici, si de lucru pe grupe. Vineri, participantii vor asista la Antrenamentul Capitanului, un alt moment important fiind prezentarile sustinute de japonezul Shuhei Kubo si de preparatorii fizici Olivier Rieg si Guardeep Singh. Cea de-a treia zi va fi una exclusiv practica, cu observarea meciului din barajul pentru semifinale din Cupa Regelui, CSA Steaua – U Cluj, apoi observarea turneului de minirugby copii AMRB, ziua urmand sa se termine pe Stadionul „Arcul de Triumf” la meciul Romania- Canada. Ultima zi va fi cea a concluziilor si a proiectelor viitoare.

„Va fi foarte interesant de observat care va fi interactiunea dintre tinerii directori tehnici ai federatiilor balcanice de rugby si antrenorii experimentati din Super Liga, dar mai ales raspunsul participantiilor la temele propuse. Sper sa nu fie o unica actiune de acest gen, iar daca se va dovedi un succes, poate ca vom dezvolta acest concept la nivel european (reuniuni regionale ale directorilor tehnice in preajma unui eveniment sportiv major)”, a declarat Daniel Mitrea, Regional Training Manager World Rugby si Rugby Europe.

Daniel Mitrea, Regional Training Manager World Rugby si Rugby Europe este organizatorul Conferintei Balcanice.

Daniel Mitrea, Regional Training Manager World Rugby si Rugby Europe este organizatorul Conferintei Balcanice.

 

Printre participanti se vor numara Directori Tehnici ce provin din Moldova, Ungaria, Ucraina, Serbia, Slovenia, Croatia, Bosnia, Muntenegru, Bulgaria.

2,111 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response