Wednesday 08th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Echipa de U18 a Romaniei se pregateste de ultimul cantonament al anului. Vezi lista celor 28 de jucatori selectionati!

22 noiembrie 2016 U18

Lotul largit de U18 al Romaniei va face un ultim stagiu de pregatire centralizata in acest an, la CS Snagov, stagiu programat intre 6-14 decembrie. Staff-ul tehnic, format din antrenorii Cosmin Cioriciu si Danut Dumbrava, a stabilit un lot de 28 de jucatori, acestia urmand sa pregateasca intens participarea la Campionatul European din 2017.

„Este un stagiu de bilant din punctul nostru de vedere, speram sa ne ajute si vremea ca sa mai putem pune la punct detalii tehnico-tactice, daca nu, ne vom concentra pe analiza video, discutii despre ce am putea imbunatati in urma evolutiei cu Cehia. pentru ca trebuie sa lucram la punctele slabe pe care le-am aratat in cele doua jocuri disputate la Barlad. Pe de alta parte, se observa o crestere considerabila a coeziunii grupului, ceea ce se reflecta si in joc. Deocamdata jocul colectiv este unul dintre sectoarele la care suferim, pentru ca am lucrat foarte mult pe compartimente: inaintare- treisferturi si mai putin pe acest joc colectiv. Este important insa ca ei sunt prieteni si in afara terenului, iar acest lucru se va reflecta si pe teren”, a declarat antrenorul Cosmin Cioriciu.

Lotul celor 28 de sportivi selectionati pentru acest stagiu:

Stalp: Flavian Cuprian (ACS Tomitanii), Alin Manda (CNAV), Mugurel Costea (CS Dinamo)

Stalp/Tragator: Florian Ciocoiu (ACS Tomitanii)

Tragator: Marius Ripan (CSS Barlad), Darius Placintar (U Cluj), George Cristian Mocanu (ACS Tomitanii)

Linia a II-a: George Adrian Pavel (CNE Cornu), Radu Anton (CSS Barlad),

Linia a III-a: Dragos Ser (CSM Olimpia), Ionut Tudor (CSO Pantelimon), Alin Toma (CNE CSS 2 Baia Mare), Daniel Marin (CSM Olimpia), Marius Ferariu (CSS Gura Humorului), Iustinian Gabriel Panaite (CSS Barlad), Razvan Belehut (CSS Barlad)

Mijlocas la gramada: Vlad Bocanet (CNE CSS 2 Baia Mare)

Mijlocas la deschidere: Mihai Costea (CSS Barlad), Danut Jipa (CNE Cornu)

Centru: Sergiu Lucaciu (CSM Baia Mare), Sebastian Munteanu (CSS Barlad), Iulian Andrei Ionel Craciun (CS Dinamo)

Aripa: Andrei Mihalache (CNE CSS2 Baia Mare), Laurentiu Pocovnicu (ACS Tomitanii), Giani Tanase (CSS Barlad), George Mitroi (CS Dinamo),

Fundas: Cosmin Botezatu (CSS Barlad), Vlad Leica (CSS Barlad)

Staff:
Antrenor: Cosmin Cioriciu si Danut Dumbrava, Doctor: Cristian Staicu, Preparator fizic: Stefan Rusu, Kinetoterapeut: Adrian Purdila, Analist video: Sabin Vasilescu, Director tehnic: Yannick Vignette

 

5,059 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response