Wednesday 27th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

„Stim toti ca este un meci dificil, Uruguay are un stil diferit de joc fata de echipele de pana acum”, spune capitanul Stelian Burcea

24 noiembrie 2016 First XV

Joi, 24 noiembrie, la sediul Federatiei Romane de Rugby a avut loc conferinta de presa prilejuita de cel de-al treilea meci test al toamnei pe care echipa nationala a Romaniei il va sustine in compania echipei Uruguay. Partida va avea loc sambata, 26 noiembrie, de la ora 18:00, pe Stadionul „Arcul de Triumf”.

In prefata meciului cu Uruguay,  Marius Matache si Folk Band Imperfect va sustine, de la ora 17:20, un mini concert LIVE.

La conferinta de presa au participat capitanii si antrenorii celor doua formatii, Stelian Burcea si Mario Sagario, respectiv Lynn Howells si Esteban Meneses, precum si presedintele Federatiei Romane de Rugby, Haralambie Dumitras.

Haralambie Dumitras, presedintele Federatiei Romane de Rugby: ”Le urez bun venit prietenilor nostri, a devenit o traditie sa ne  intalnim de mai multe ori pe an. La anul le vom intoarce vizita, pentru ca in vara vom juca la ei. Urez succes ambelor echipe si sa avem un meci frumos sambata. Este o toamna frumoasa, si timpul tine cu noi, a fost o  presiune mare inaintea primului meci, insa am reusit o victorie asteptata cu SUA, am confirmat cu Canada si speram sa terminam cu o victorie. Este o aventura umana si sportiva, un moment care sa ne dea mai multa incredere pentru calificarea la Cupa Mondiala.”

Stelian Burcea, capitan Romania: „Sper sa nu mai jucam un meci in doua zile, ca sa incep cu o gluma. Ne-am pregatit foarte  bine, este important sa incheiam anul cu un meci extraordinar, avem nevoie sa confirmam ce am realizat pana acum. Stim toti ca este un meci dificil, este o altfel de echipa ca joc fata de cele pe care le-am intalnit pana acum. Suntem  pregatiti pentru orice surpriza. Vrem sa terminam aceasta serie de meciuri intr-un ton pozitiv.”

Lynn Howells, antrenor Romania: „Le urez bun venit prietenilor nostri, e bine sa va avem aici. Ma bucur ca jucam din nou  impotriva unor echipe care practica un rugby bun, echipe care pregatesc si ele campania de calificare la Cupa Mondiala din Japonia. Ne asteptam la un meci diferit, jocul echipei Uruguay ridica multe semne de intrebare echipei noastre si vom incerca sa raspundem la ele. In vederea debutului campaniei de calificare din primavara vom continua sa incercam jucatori noi pentru ca dorim sa avem un lot cat mai valoros si mai bine pregatit”

Mario Sagario, capitan Uruguay: „Ne place aici, am fost si in luna iunie, cand ne-am intalnit la Nations Cup. Suntem nerabdatori sa jucam cu Romania,  ne asteptam la un meci greu, ei vin dupa doua victorii si vor dori sa mentina aceasta linie. Noi am avut o saptamana buna de antrenamete si vrem sa dam ce avem mai bun pe teren. „

Esteban Meneses, antrenor Uruguay: „Va multumesc pentru primirea de care am avut parte. Asteptam meciul cu Romania, stim ca este  o echipa buna, care si-a schimbat stilul de joc, cu inaintasi puternici si jucatori de treisferturi foarte rapizi. Speram sa facem un meci bun sambata.”

Accesul jurnalistilor la meciul care va avea loc sambata, 12 noiembrie, ora 18:00 (in direct pe Dolce Sport 1), la Stadionul National „Arcul de Triumf” se va face pe baza legitimatiei de presa, fotoreporterii urmand sa lase un act de identitate in momentul in care vor ridica vestele foto pentru a putea intra pe teren.

Biletele pentru partida Romania – Uruguay sunt disponibile atat la magazinul FRR, cat si in retelele partenere www.bilete.ro si www.myticket.ro. Preturile biletelor sunt: Peluza (35 lei), Tribuna II (55 lei), Tribuna I (75 lei), Tribuna I VIP (110 lei) – cu acces nelimitat la cortul de catering cu mancare si bauturi incluse, unde suporterii vor putea interactiona cu jucatorii nationalei.

2,787 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response