Monday 19th October 2020,
Federatia Romana de Rugby

Reactiile dupa victoria in fata Uruguay-ului. „Cred ca a fost cel mai important meci”, spune Stelian Burcea

26 noiembrie 2016 First XV

Nationala de rugby a Romaniei a invins sambata seara, pe Stadionul National „Arcul de Triumf”, cu 36-10 (22-3) echipa similara a Uruguayului. Acesta a fost ultimul meci test al lunii noiembrie pentru Romania, care a obtinut trei victorii consecutive, cu SUA, Canada si acum, cu Uruguay. De altfel, acesta este cel mai prolific pentru nationala Romaniei de cand s-a trecut la profesionism la rugby-ul in XV, Stejarii obtinand un total de 10 victorii din 11 meciuri disputate.

Iata care au fost primele declaratii dupa meci:

„Intotdeauna ultimul meci dintr-o serie de trei este cel mai dificil. Am fost multumit de rezultat pentru ca acesta este cel mai important. Am incercat sa jucam un alt stil de joc si am reusit. Sunt victorii care conteaza pentru moralul echipei, care ne fac sa abordam cu o alta mentalitate meciurile din primavara cand va debuta si campania de calificare la Cupa Mondiala. Ce este insa mai important este ca aceste victorii au venit si cu jucatorii tineri, jucatori care acum au debutat pentru Romania”, a declarat antrenorul Lynn Howells.

„Trebuie sa ne bucuram de frumoasa realizarea a acestui an, in care avem o singura infrangere. Romania incepe sa fie un adversar cautat de echipele tari, totul se datoreaza echipei. Cred ca am intrat in atentia forului international sa avem oaspeti de seama la Bucuresti”, a declarat Haralambie Dumitras, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

„Sunt foarte bucuros sa pot fi prezent din nou pe teren. Am norocul sa  fac parte dintr-o echipa cu o coeziune buna, ne cunoastem intre noi, iar  noul stil de joc mi se potriveste”, a declarat Stephen Shennan.

„Nu ne-am asteptat sa fie un meci usor, insa cred ca a fost cel mai  important meci. Era vorba despre noi, despre concentrarea noastra si  cred ca am demonstrat din nou ca suntem o echipa cu personalitate, ca fiecare dintre noi este mandru sa poarte tricoul cu frunza de stejar, sa  auda imnul”, a declarat Stelian Burcea

 

2,667 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response