Friday 04th December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Au inceput inscrierile la “Muguri maramureseni” si “Cupa Vaii Somesului”, doua competitii de rugby-tag

29 noiembrie 2016 RUGBY SCOLAR

Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord din cadrul Federatiei Romane de Rugby va invita sa participati la competitia de rugby tag dotata cu „Cupa Vaii Somesului” care se va desfasura in ziua de 9  decembrie  2016  incepand  cu  ora  10.00,  in  sala  de  sport  a  Colegiului  Tehnic „Stefan  Pascu” din Apahida, judetul Cluj.

Competitia este destinata ciclului gimnazial si se desfasoara in echipe mixte, respectiv minim o fata in teren pe parcursul jocului. Sedinta tehnica va avea loc in sala de sport incepand cu ora 9:15. Inscrieri se mai fac pana pe 6 decembrie, mai multe informatii puteti solicita la adresa email gsabau05@yahoo.com.

Tot Directia de Dezvoltare Transilvania Nord mai organizeaza o actiune de promovare a rugbyului in randul copiilor. Astfel, impreuna cu Directia  Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures, reprezentata de dl.Cornel Savoiu, ISJ Maramures, reprezentat de d-na inspector Simona Toma si partenerii, reprezentati de dl. Profesor Nuta Alexandru de la Scoala Gimnaziala „L.Blaga” din Baia Mare, organizeaza competitia de Rugby Tag „Muguri maramureseni”–ediţia a II-a.Sunt invitate sa participe institutiile scolare de pe raza municipiul Baia Mare.

Competitia se va desfasura in sala de sport a Colegiului Economic „N.Titulescu” din Baia Mare, după urmatorul program:
-marti, 20 decembrie 2016, cu incepere de la ora 10:00 – scolile gimnaziale
– miercuri, 21 decembrie 2016, de la ora 9:00 – liceele.

Regulamentul de desfasurare este cel din competiile oficiale, respectv echipa de 5 din care obligatoriu minim o fata pe tot parcursul meciului. Confirmarile de participare sunt asteptate pana in data de 09 decembrie 2016, pe adresele de email alexandrunuta@yahoo.com si gsabau05@yahoo.com.

 

2,461 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response