Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Joi, 15 decembrie se va lansa aplicatia YGo! pentru iOS, in sala de conferinte a Federatiei Romane de Rugby

8 decembrie 2016 INTERN

Joi, 15 decembrie 2016, intre orele 10:00 si 13:00 in Sala de Conferinte a Federatiei Romane de Rugby va avea loc Conferinta de lansare a aplicatiei YGo! pentru iOS, organizata de Directia pentru Sport si Tineret a Muncipiului Bucuresti, in colaborare cu Asociatia Tinerilor Bucuresteni.

In luna decembrie a anului trecut, in urma colaborarii dintre organizatia non-guvernamentala non-profit si institutia care  apartine Ministerului Tineretului si Sportului, a fost lansata pentru platformele cu android (telefoane inteligente, tablete), Aplicatia “YGo!” care reprezinta o mapare a organizatiilor non-guvernamentale de tineret si studentesti, baze sportive si structuri sportive de pe teritoriul Municipiului Bucuresti, ce se adreseaza cetateanului locatar sau nu, al Bucurestiului.

Aceasta aplicatie a fost prima de acest gen la nivel national si in Europa.

“Consideram locatia aleasa ca fiind una reprezentativa pentru cetateanul bucurestean si nu numai, mai ales prin implicarea federatiei dumneavoastra in diferite proiecte pentru acesta,proiecte ce au fost si sunt o dovada a implicarii active a organismului pe care il reprezentati. Platforma este dedicata in principal pentru bucuresteni incurajand astfel activitatea de si pentru tineret, respectiv activitatea sportiva, precum si indemnul catre o viata activa a acestora”, a declarat Stefan Cristian Sandulache, director executiv al Directiei pentru Sport si Tineret al Municipiului Bucuresti.

Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti este serviciu public deconcentrat al Ministerului Tineretului si Sportului, cu personalitate juridica si are ca obiect principal de activitate organizarea si desfasurarea activitatilor de tineret, respectiv a activitatilor sportive si a actiunilor culturale, artistice, distractive, educative, turistice interne si internationale, sportive si de agrement pentru copii si tineri, in raza administrativ-teritoriala a Muncipiului Bucuresti.

Asociatia Tinerilor Bucuresteni este organizatie non-guvernamentala non-profit, iar printre proiectele acesteia se numara platforma online pentru tineri si studenti – IQool.ro, Bucuresti – Chisinau via Lideri de Tineret, Get Ready 4 youth entrepreneurship, Antreprenoriatul- sansa tinerilor bucuresteni, Meet the leader – proiecte ce au deschis calea catre business multor tineri cu initiativa, precum si a unor proiecte de jurnalism si implica civica – Youth for development, Dialog structurat cu tineri bucuresteni, etc.

2,385 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response