Friday 21st February 2020,
Federatia Romana de Rugby

Octavian Morariu a fost reales Presedinte al Rugby Europe

12 decembrie 2016 Rugby Europe Championship
Octavian Morariu a fost reales Presedinte al Rugby Europe.

Octavian Morariu, membru in Comitetul International Olimpic (CIO) pentru Romania, a fost reales in functia de presedinte al Rugby Europe cu unanimitate de voturi. La Adunarea Generala de alegeri, care a avut loc la Paris, pe 10 decembrie, toti cei 319 membri au votat ca  Octavian Morariu sa conduca pentru inca patru ani forul european de rugby.

Nascut pe 7 august 1961, fost international si presedinte al Federatiei Romane de Rugby intre 2001-2003, Octavian Morariu a fost ales pentru prima data in aceasta functie in 2013, el inlocuindu-l atunci pe francezul Jean Claude Baque, care a demisionat din aceasta pozitie.

„Ne-ati facut inca o data mandri. Mandri ca suntem reprezentati la cel mai inalt nivel, mandri ca glasul nostru se va face auzit, propunerile noastre vor fi cantarite cu atentie si obiectivitate, sansa noastra de a ne demonstra potentialul va capata o forma ceva mai palpabila. Alegerea dumneavoastra nu a fost nicicand o surpriza, mai ales ca stim ca a fost de fiecare data fundamentata pe eforturi constante de planificare strategica, de analiza a situatiei rugbyului la nivel european si mondial, de gestionare pluridisciplinara a obiectivelor pe termen scurt, mediu si lung. Ati reprezentat Romania din diverse posturi, cu acelasi succes si aceeasi verticalitate morala ireprosabila, astfel incat validarea dumneavoastra in postura de Presedinte al Rugby Europe  este, pentru federatia noastra cel putin, garantia unor ani de evolutie sigura si de inovatii. Asteptam cu drag aceasta noua aventura, in care va dorim numai victorii, pe teren si in afara lui”, ”, a declarat Haralambie Dumitras, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

De asemenea, ca vice-presedinti au fost alesi Viaceslav Kopiev (Rusia), Rob Udwin (Anglia), Madeleine Lathi  (Suedia), Fabiel Pelous (Franta).

3,726 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response