Sunday 12th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Prima editie a Cupei Vaii Crisului va avea loc miercuri, la Vadu Crisului

12 decembrie 2016 RUGBY SCOLAR

Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord al Federatiei Romane de Rugby impreuna cu Colegiul Tehnic Nr. 1 Vadu Crisului, reprezentat de profesorul Lucian Reti organizeaza miercuri, 14 decembrie 2016 prima editie a „Cupei Vaii Crisului“ la rugby-tag.

 Competitia va avea loc in sala de sport a Colegiului Tehnic Nr. 1 din Vadu Crisului, cu incepere de la ora 9:30. Fata de programul stabilit initial a intervenit o modificare, pe langa echipele reprezentative scolare din invatamantul gimnazial, urmand sa participe si echipe din invatamantul primar. Mai mult, sunt asteptate sa participe atat scolile bihorene, cat si cele din judetele limitrofe, tinand cont de  distante si implicit costurile aferente transportului.

 ”Dorim sa marcam sfarsitul acestui an cu inca o competitie destinata celor mai mici elevi, dar si celor de gimnaziu. Am pregatit multe surprize pentru finalul competitiei, astfel incat toti  participantii sa se bucure acum in prag de sarbatori.Apoi, este un excelent prilej de a vedea multi copii la lucru in vederea cooptarii lor in echipe de minirugby si viitori juniori, dar si o buna repetitie pentru competitiile scolare oficiale care vor demara incepand cu luna ianuarie 2017”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

2,516 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response