Saturday 04th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cupa ”Mos Craciun Carrefour”, editia a IV-a va avea loc sambata, 17 decembrie, pe terenul din Complexul Studentesc Tei

13 decembrie 2016 MINI-RUGBY
Cupa ”Mos Craciun Carrefour”. editia a IV-a va avea loc sambata, 17 decembrie, pe terenul din Complexul Studentesc Tei.

Rugbyul juvenil se apropie de finalul acestui sezon competitional. Sambata, 17 decembrie, de la ora 10:00, pe terenul din Complexul Sportiv Studentesc Tei are loc „Cupa Mos Craciun Carrefour” la mini-rugby. Turneul, organizat de catre Rugby Club Antonio Jr si GFP, reuneste la start 16 cluburi si 26 de echipe.

Ultima competitie a anului 2016 aduce in premiera numeroase premii, de la principalul sponsor al competitiei, Carrefour. In plus, vor fi oferite si premii surpriza, alaturi de alte sase premii puse in joc, 6 pentru fiecare categorie, astfel, locul I-III, „Bowl-ul de cristal”, „Platoul de Cristal” si „Lingura de Lemn”.

„Iata ca am ajuns la  a IV-a editie a Cupei Mos ”Craciun Careffour”, este o competitie personalizata cu marca unei mari companii CARREFOUR, ceea ce denota ca aceasta competitie creste de la an la an, devenind un brand anual. La prima editie a competitiei au participat 200 de copiii, in al doilea an 350, al treilea an 450, iar acum atingem aproape 600 de copii. Pe langa un numar record de participanti, mai avem o premiera, ni s-a alaturat  si Directia de Sport si Tineret. In plus, Toshiba Medical Systems, Le Bonne Tarte Brasserie, Ecta, Complexul Cultural Sportiv Tei, Regina Maria, Aqua Carpatica, Epa Floor-Studio si DGASPC SECT 2, sunt sponsorii si partenerii clubului care ne-au fost alaturi in permanenta in tot acesti ani de activitate si le multumim pentru acest lucru. Organizarea unui turneu de mini-rugby presupune un efort similar organizarii oricarui eveniment de amploare cu participanti din toata tara. Totul trebuie sa mearga perfect, de aceea fiecare detaliu trebuie verificat de mai multe ori, toti oamenii implicati coordonati, astfel incat atunci cand incepe evenimentul totul sa mearga bine”, a declarat  antrenorul si fondatorul RC Antonio, Dumitru Antonio.

Echipele inscrise la categoria U8:
Soimii Bucuresti
RC Grivita
CSO Pantelimon
RC Antonio Jr.

Echipe inscrise la categoria U10:
Soimii Bucuresti
RC Grivita
Aurora Baicoi

Echipe inscrise la categoria U12:
Soimii Bucuresti
CS Flamingo
Victoria Cumpana
Scoala Generala nr. 1 – Buftea
Oval 5 Cosoba
Aurora Baicoi
Venus P. Neamt ( fete)
CSS Unirea Iasi
CSS Barlad u12
Parohial “Stefan Cel Mare” (fete)
RC Antonio Jr.

Echipe inscrise la categoria U14:
Soimii Bucuresti
RC Grivita
CSS Steaua
CSM Olimpia
CSO Pantelimon
CS Dinamo București
CSS Unirea Iasi
RC Antonio Jr.

 

3,008 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response