Friday 04th December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Scoala Gimnaziala Tarian a castigat prima editie a “Cupei Vaii Crisului” la rugby tag

15 decembrie 2016 RUGBY SCOLAR

Miercuri, 14 decembrie 2016,  sala de sport a Colegiului Tehnic Nr.1 din Vadu Crisului a gazduit prima editie a „Cupei Vaii Crisului” la rugby tag. Competitia a fost castigata atat la ciclul primar, cat si la cel gimnazial de Scoala Gimnaziala Tarian.

La „Cupa Vaii Crisului“ au participat sapte echipe, patru la ciclul primar si trei echipe la ciclul gimnazial. Un numar de 79 de copii si-au disputat fortele pentru premiile oferite de catre organizatori, respectiv Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crisului si Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord al Federatiei Romane de Rugby.

 Clasamentele finale arata astfel:
Ciclul primar:
1.Scoala Gimnaziala Tarian
2. Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crisului
3. Liceul Teoretic Bratca
4. Liceul Tehnologic Nr.1 Suncuius

Ciclul gimnazial:
1. Scoala Gimnaziala Tarian
2. Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crisului
3. Liceul Tehnologic Nr.1 Suncuius

”A fost o competitie frumoasa si reusita, cu multi copii talentati care au atras atentia in vederea legitimarii lor pentru minirugby si chiar juniori. Am incheiat un ciclu de competitii cu denumiri apropiate in prima lor editie respectiv, Cupa Vaii Salajului, Cupa Vaii Somesului, iar acum Cupa Vaii Crisului. Ne dorim editii multe de acum inainte in cele trei judete Cluj, Salaj si Bihor, in plus vom mai organiza competitii de amploare si in Bistrita Nasaud si Satu Mare. Multumiri Vadului, sponsorilor respectiv Auchan Cluj, cat si altora care nu doresc sa fie mentionati, multumiri copiiilor si tuturor celor implicati, Bihorul are potential trebuie doar exploatat”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

Scoala Gimnaziala Tarian a castigat prima editie a "Cupei Vaii Crisului" la rugby tag.

Scoala Gimnaziala Tarian a castigat prima editie a “Cupei Vaii Crisului” la rugby tag.

 Toti participantii au primit cupe, medalii, diplome, materiale sportive si logistice, precum si dulciuri din partea sponsorilor.

 Saptamana viitoare, Federatia Romana de Rugby va organiza la Baia Mare editia a II-a a Cupei „Muguri maramureseni“, atat pentru gimnaziu, cat si ciclul liceal.

 Inaintea acestei competitii, Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord a organizat un curs de perfectionare in rugby tag, la care au participat noua profesori de educatie fizica si sport: Bondar Delia – Tarian, Marghitas Dan – Bratca, Dobai Stefan – Suncuius, Svab Dan – Suncuius, Gavrilut Adrian – Vadu Crisului, Crisan Viorel – Vadu Crisului,  Luca Liviu – Vadu Crisului, Reti Lucian – Vadu Crisului, Bucur Potre –  Sanmartin, Moisin Sebastian – Alesd.

2,393 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response