Friday 07th May 2021,
Federatia Romana de Rugby

Rhino Rugby devine furnizorul oficial de baloane al Rugby Europe

16 decembrie 2016 RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP

Reg Clark, Director Executiv al Rhino Rugby si  Octavian Morariu, Presedintele Rugby Europe, au semnat un acord pe 9 decembrie, in timpul Adunarii Generale a forului continental, desemnand astfel compania producatoare drept ” furnizor oficial de baloane al Rugby Europe ” pentru perioada 2017-2021.

Prin contract Rhino Rugby va oferi baloanele pentru toate competitiile oficiale ale Rugby Europe, constand in 80 de partide internationale si 20 de turnee europene per sezon, de rugby XV, rugby & si rugby pe plaje, masculin si feminin, care aduna la un loc cele 47 de federatii membre.

In afara de a furniza baloanele Rhino Rugby va sustine Rugby Europe si pe membrii sai in dezvoltarea jocului din punct de vedere al baloanelor folosite si echipamentul tehnic disponibil, oferite toate la preturi preferentiale pentru o cat mai buna pregatire a practicantilor acestui sport.

Octavian Morariu, Presedintele Rugby Europe si membru in Comitetul International Olimpic a declarat: “ Suntem incantati ca RHINO Rugby se alatura Rugby Europe prin intermediul acestui parteneriat. Expertiza lor in turnee si campionate de cel mai inalt nivel va fi utila in evolutia calitativa a propriilor noastre competitii. Este de asemenea o ocazie uriasa pentru Rugby Europe sa sustina federatiile membre in procesul lor de dezvoltare.”

Reg Clark, Directorul Executiv al Rhino Rugby a precizat:  “Compania noastra este onorata sa devina furnizor oficial de baloane al Rugby Europe si sa poata sprijini cele 48 de federatii membre cu echipamentul tehnic necesar dezvoltarii acestei discipline in tarile lor. Avem produse de top la multe categorii, destinate profesionistilor, insa suntem dedicati si dezvoltarii rugbyului de la firul ierbii. Asteptam cu nerabdare sa ne incepem colaborarea cu forul continental si membrii sai. “

Prima competitie in care se vor folosi baloane Rhino Vortex Elite va fi Rugby Europe Championship, partidele din esalonul secund european, incluzand Georgia, Romania, Rusia, Spania, Germania si Belgia, urmand sa inceapa pe 11 februarie 2017.

 

2,594 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response