Monday 13th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

“Cupa Brasov” la rugby tag a fost castigata de Sc. Gimnaziala nr. 4 „Fratii Popeea” Sacele

17 decembrie 2016 RUGBY SCOLAR

Federatia Romana de Rugby prin Departamentul de Dezvoltare in colaborare cu Asociatia Club Sportiv Rugby Sacele a organizat „Cupa Brasov 2016” la rugby-tag. Competitia a fost castigata de echipa Scolii Gimnaziale nr. 4 „Fratii Popeea”- Sacele, pregatita si coordonata de profesorii Cristina Krausz, Teodora Dobre si Oltita Prodan.

Gazda acestei competitii, Liceul Teoretic “George Moroianu” (profesor Lenuta Jula), a ocupat locul secund. Pe podium a mai urcat si Scoala Gimnaziala Cristian, echipa pregatita de catre profesorul Loredana Gurgiu. De altfel, elevii din Cristian au participat in premiera la o asemenea competitie.

La aceasta prima editie a „Cupei Brasov” au participat trei unitati de invatamant gimnazial si primar. Astfel, cei peste 70 de elevi prezenti au jucat rugby-tag pe trei categorii de varsta: clasele I-IV, clasele V-VI si VII-VIII. Arbitrii competitiei au fost Alexandru Bodor, Adrian Lautaru, Stefan Szekely si Radu Trif, toti jucatorii echipei ACSR Sacele, la categoria de varsta U16.

"Cupa Brasov" la rugby tag a fost castigata de Sc. Gimnaziala nr. 4 „Fratii Popeea” Sacele.

“Cupa Brasov” la rugby tag a fost castigata de Sc. Gimnaziala nr. 4 „Fratii Popeea” Sacele.

La finalul jocurilor au fost evidentiati si premiati cei mai talentati tineri elevi rugbysti cu diplome si cupe din partea Federatiei Romane de Rugby. Acestia au primit si dulciuri din partea organizatorilor, Asociatia Club Sportiv Rugby Sacele, reprezentata de antrenorii Adrian Virgil Dragos si Gabriel Solcan.

“A fost cea mai reusita competitie de Rugby-Tag organizata vreodata in judetul Brasov” a declarat Adrian Viorel Dragos, la finalul turneului.

1,886 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response