Saturday 04th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Rugby-ul din Campia Turzii si-a premiat performerii din 2016

17 decembrie 2016 MINI-RUGBY
.

Cluburile CSM SI Soimii din Campia Turzii, in parteneriat cu Federatia Romana de Rugby au organizat  cea de a III-a editie a Galei Rugby-ului din Campia Turzii. In cadrul evenimentului s-au decernat diplome pentru implicarea in activitatea rugbystica din localitate, sponsorilor, partenerilor media, directorilor de dezvoltare Transilvania din cadrul FRR, presedintilor de cluburi si altor sustinatori dedicati.

La festivitate au participat si oficialitati din administratia publica, sustinatori ai sportului si rugby-ului local, care impreuna cu antrenorii si media locala au fost premiati de catre FRR prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania. Nu a lipsit de la Gala nici Mos Craciun, care a oferit copiilor darurile mult asteptate.

Castigatorii trofeelor :

U10 – CSM CampiaTurzii

-cel mai bun jucator al turului Diana Venczel

-cel mai bun jucator al anului 2016 RazvanFlorea

U12 – CSM CampiaTurzii

-cel mai bun jucator al turului Ianis Albert

-cel mai bun jucator al anului 2016 Elisei Pop

U10 – Soimii Campia Turzii

-cel mai bun jucator al turului Ion David

-cel mai bun jucator al anului 2016 Nicolae Buturca

«  Intr-o atmosfera de mare sarbatoare, CampiaTurzii si-a sarbatorit micii rugbysti. M-am bucurat sa fiu alaturi de ei si impreuna cu parintii, antrenorii, presedintii de cluburi, sponsorii, oamenii de rugby din oras sa-i aplaudam si sa-i felicitam pentru efortul depus intr-un an de zile. Impreuna cu Federatia aducem tuturor multumiri su felicitari pentru efortul depus si le uram Sarbatori Fericite si un An Nou plin de reusite pe toate planurile », a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

2,478 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response