Sunday 31st May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Timisoara Saracens a pierdut si a doua intalnire cu Harlequins, 75-3 in Challenge Cup

17 decembrie 2016 CHALLENGE CUP

Timisoara Saracens a pierdut in aceasta dupa-amiaza al patrulea meci disputat in Grupa 5 din Challenge Cup, fiind invinsa de catre Harlequins, cu 75-3 (35-0). De altfel, acesta a fost cel mai mare scor al competitiei in actual sezon si al doilea in competitiile europene dupa victoria celor de la Wasps, 82-14 cu Zebre, in Champions Cup.

Meciul, care a avut loc la Londra, pe Twickenham Stoop, a fost unul dificil pentru campionii Romaniei, care practic au evoluat tot meciul in 14 jucatori, dupa ce Randall Morrison a vazut cartonasul rosu in minutul 3, fiind sanctionat pentru un placaj inalt.

Harlequins a avut in teren sapte internationali englezi, Danny Care, Joe Marler, Mike Brown, Marland Yarde, Kyle Sinckler, Tim Visser si Jamie Roberts.

Londonezii au marcat 11 eseuri prin Luke Wallace, Tim Visser, Jamie Roberts (3), Mike Brown (2), Marland Yarde (2), Jack Clifford, Tim Swiel, zece dintre acestea fiind si transformare, de Ruaridh Jackson (5 reusite) si Tim Swiel (5 reusite). Singurele puncte ale Timisoarei au fost marcate de catre Gabi Conache, care a transformat o penalitate in partea a doua a partidei, minutul 58.

Cu patru minute inainte de final, raportul de forte de pe teren s-a echilibrat, Mat Luamanu primind cartonas rosu pentru un placaj periculos la Madalin Lemnaru.

Saptamana trecuta, englezii s-au impus la Timisoara cu 42-3.

Petru Timisoara au evoluat in aceasta partida: Edmund Aholelei, Andrei Radoi, Horatiu Pungea, Valentin Poparlan, Marian Drenceanu, Randall  Morrison, Stelian Burcea,Daniel Ianus, Gabriel Conache, Jack Umaga, Fonovai Tangimana, Paula Kinikinilau, Brian Sefanaia, Madalin Lemnaru, Stephen Shennan. Rezerve: Eugen Capatana, Gigi Militaru, Samuel Maris, Ionut Muresan, Victor Dumitru, Marius Simionescu, Vladut Popa, Marian Gorcioaia.

In clasamentul Grupei 5 pe primul loc se afla Harlequins, cu 17 puncte, secondata de Edinburgh cu 15 puncte si Stade Francais cu 11 puncte. Timisoara ocupa ultimul loc, cu 0 puncte.

„Sarazinii” din Banat vor lua o scurta vacanta, urmand sa se reuneasca pe 3 ianuarie pentru a pregati ultimele doua meciuri din Challenge Cup, cu Stade Francais, pe teren propriu si cu Edinburgh, in deplasare.

FOTO: Daniel Nechita/ Facebook Timisoara Saracens Rugby Club

2,642 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response