Friday 04th December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cupa Mos Craciun – Transilvania Nord a incheiat sezonul de mini rugby in 2016

19 decembrie 2016 MINI-RUGBY

Duminica, 18 decembrie 2016, in Parcul Sportiv Dr.I.Hatieganu din Cluj Napoca, s-a desfasurat Cupa Mos Craciun-Transilvania Nord. La aceasta competitie au participat echipele de mini rugby din judet: CSS Viitorul Cluj Napoca, CSM Campia Turzii, Ariesul Mihai Viteazu si Soimii Campia Turzii.

Cupa Mos Craciun-Transilvania Nord a fost ultima reprezentatie din 2016, la finalul meciurilor sosind si Mos Craciun, care i-a rasplatit pe micutii rugbysti pentru tot efortul facut in decursul anului si cu sperante ca in viitorul apropiat rezultatele tuturor sa fie pe masura asteptarilor.

Cupa Mos Craciun Transilvania Nord a incheiat sezonul de mini rugby in 2016.

Cupa Mos Craciun Transilvania Nord a incheiat sezonul de mini rugby in 2016.

« Am avut un sentiment aparte astazi pentru ca e minunat sa vezi chipurile copiilor pline de bucurie si satisfactie. Vreau sa le multumesc « ajutoarelor » mele, fara de care nu puteam organiza o astfel de competitie cu un asa frumos final. Cred ca aceste sentimente le-au avut spiridusii mei, iar cuvintele sunt prea putine pentru a le multumi din suflet pentru tot ceea ce au facut. Meciurile au fost doar pretextul unui final plin de daruri si multa bucurie. Federatia Romana de Rugby si eu personal uram tuturor celor implicati in acest minunat sport Sarbatori frumoase si un An Nou plin de belsug », a declarat Gheorghe Sabau, Director de Dezvoltare Transilvania Nord.

2,416 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response