Sunday 19th January 2020,
Federatia Romana de Rugby

Fetele de la Scoala Gimnaziala Ferdinand I din Bucuresti au jucat rugby-tag

19 decembrie 2016 RUGBY SCOLAR

Rugby-ul feminin are tot mai multe adepte si in Romania, inclusiv la nivel scolar. Joi, 15 decembrie, in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Ferdinand I din sector 2, Bucuresti a avut loc o competitie de rugby-tag rezervata fetelor.

Competitia a fost organizata de catre prof. Magda Camenidis si prof. Natalia Karaiosifoglu, din partea Federatiei Romane de Rugby participand Cristian Almas, director de Dezvoltare Muntenia  Nord.

Fetele de la Scoala Gimnaziala Ferdinand din Bucuresti au jucat rugby-tag.

Fetele de la Scoala Gimnaziala Ferdinand din Bucuresti au jucat rugby-tag.

„Multumesc pentru sacul lui Mos Craciun venit din partea Federatiei Romane de Rugby (baloane, insigne, tricouri) pentru acesti copii minunati. Pe aceasta cale transmitem deplina noastra recunostinta domnului Cristian Almas, pentru ca a raspuns practic si foarte rapid la un mail trimis in dimineata in care a avut loc competitia, de mine, un profesor de educatie fizica si sport. Ati facut fericiti 34 de copii fete si baieți, doi profesori de Educatie Fizica si Sport si ati aratat respect acestei bogate si minunate scoli – Scoala Gimnaziala Ferdinand I”, a declarat prof. Magda Camenidis.

2,050 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response