Tuesday 22nd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Numar record de donatori la campania organizata de Federatia Romana de Rugby: 52 din 61 prezenti

19 decembrie 2016 INTERN, Stiri

Ultima campanie de donare de sange din 2016, organizata de catre Federatia Romana de Rugby impreuna cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si cei de la Prisum International, a fost cea mai prolifica din istoria de sapte ani a acestei actiuni.

Astfel, in cele aproximativ patru ore cat a durat donarea, s-au prezentat 61 de persoane, fiind acceptate ca donatori 52, strangandu-se astfel in jur de 25 de litri de sange. Actiunea de donare a avut loc in Vestiarul 1 si Vestiarul 2 al Federatiei, unde a fost amenajat un centru de donare respectand toate regulamentele in vigoare.

Anul acesta s-au organizat patru actiuni de donare de sange la sediul FRR.

“Iubitorii rugbyului (si nu doar ei) ne-au dat inca o data o lectie de viata. Prezenta celor care au venit sa doneze vineri a batut toate recordurile de pana acum, ceea ce ma face sa fiu din ce in ce mai optimist in privinta campaniilor noastre viitoare. Mesajul nostru si al partenerilor de la Prisum International si Centrul de Transfuzie Bucuresti este unul de multumire si recunostinta pentru viata pe care ati daruit-o celor care aveau cel mai mult nevoie de ea, dar si unul de continuitate in acest gest simplu de sprijin uman. Va vom astepta, pe toti care ati donat deja si pe cei care doresc sa o faca incepand de acum incolo, si la urmatoarele campanii pregatite de Federatia Romana de Rugby pentru anul urmator. Pana ne vom vedea la donare, va dorim un 2017 care sa va depaseasca asteptarile!”, a declarat Alin Popescu, medic coordonator FRR.

In 2017, campaniile de donare de sange vor avea loc in lunile martie, iunie, septembrie si decembrie.

4,862 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response