Friday 05th June 2020,
Federatia Romana de Rugby

Scoala gimnaziala L. Blaga din Farcasa a castigat editia a doua a competitiei „Muguri maramureseni”

20 decembrie 2016 RUGBY SCOLAR
Muguri maramureseni editia a II-a a avut loc la Baia Mare.

Sala de sport a Colegiului Economic N. Titulescu din Baia Mare a gazduit marti, 20 decembrie 2016,  editia  a II-a  a competitiei de rugby tag destinata ciclului gimnazial si dotata cu cupa „Muguri maramureseni“.

Au fost prezente un numar de opt scoli gimnaziale din judetul Maramues, de remarcat faptul ca doua echipe din Borsa, au participat in premiera la o astfel de competitie lucru laudabil tinand cont de distanta apreciabila. La finalul acestei competitii,  FRR prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord  alaturi de DJTS Maramures au oferit la final mult asteptatele daruri care au constat din: cupe, diplome, materiale logistice si de specialitate, precum si multe dulciuri.

 Clasamentul competitiei:
1. Scoala gimnaziala L.Blaga din Farcasa
2. Scoala gimnaziala L.Blaga Baia Mare
3. Scoala gimnaziala O.Goga Baia Mare
4. Scoala gimnaziala V.Alexandri Baia Mare
5. Scoala gimnaziala N.Steinhard din Rohia
6. Liceul Borsa
7. Scoala gimnaziala Recea
8. Scoala gimnaziala Nr.7 Borsa

15578874_1526483124047618_2515072406792439393_n

Maramuresul a adunat  cam ceea ce este mai bun la nivel de rugby tag pentru aceasta competitie, unele scoli au absentat din motive obiective (lipsa transportului). A fost o competitie mai mult decat interesanta, meciuri frumoase, copii talentati, unii fiind deja remarcati de oamnenii de rugby prezenti si speram a fi dirijati spre marea performanta. „Mosul“ si-a facut si de aceasta data datoria, copiii savurand la final dulciuri de sezon si care alaturi de celelate premii speram noi, au incununat o zi plina de rugby  asa cum ne-am dori sa fie cat mai des.Le multumesc tuturor pentru tot efortul depus, doamnei Inspector Simona Toma si domnului profesor Alexandru Nuta pentru implicare si ajutorul dat. Le uram tuturor Sarbatori frumoase si Anul Nou  sa le aduca numai bucurii.“, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

3,770 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response