Thursday 24th May 2018,
Federatia Romana de Rugby

„Placati-l pe Mos Craciun Rifil”, competitia care va inchide anul rugbystic in judetul Neamt

21 decembrie 2016 MINI-RUGBY

Vineri,  23 decembrie 2016, Rugby Club Venus Rifil Piatra-Neamt organizeaza pe terenul de sport al Liceul Tehnologic „Gh.Ruset-Roznovanu” din Roznov, competitia „Placati-l pe Mos Craciun Rifil”.

La acest turneu de mini-rugby  si-au anuntat prezenta Venus Rifil (fete) la categoriile de varsta U12 si U14, echipe din Roznov, Zarnesti, Borlesti si Targu Neamt, Venus Temad (copii) la categpriile de varsta U10 si U12, dar si echipe din Roznov si Borlesti. Meciurile vor incepe la ora 13:00.

„Este o competitie care va incheia anul competitional. Dorim sa le oferim copiilor inca un motiv sa se distreze, sa socializeze si sa faca ceea ce le place mai mult, sa joace rugby. Vom canta si colinde, ne vom bucura de aceste momente pe care le petrecem impreuna. Le multumesc copiilor care au facut pasul spre acest sport si parintilor care au inteles ca sportul, rugbyul iti poate educa si ordona viata. Multumiri speciale doresc sa le aduc si partenerilor nostri  care au fost si sunt alaturi de noi”, a declarat Eusebiu Popa, fondatorul echipei de rugby din Piatra Neamt si organizatorul competitiei.

1,656 total views, no views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response