Monday 21st September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Mos Craciun a trecut pe la Festivalul de rugby de la Barlad

22 decembrie 2016 MINI-RUGBY

Sambata, 17 decembrie 2016, a fost sarbatoare la Clubul CSS Barlad, pentru ca timp de trei ore, pe cele doua terenuri  ale clubului  s-a jucat rugby la toate nivelurile.

Festivalul rugbistic a cuprins mai multe evenimente, programul actiunilor incepand cu meciuri de copii la toate categoriile de varsta U8.U10, U12 si U14, ca sa continue cu meciurile juniorilor U16, U17 si U18, iar in final seniorii de la RC Barlad si echipa de oldboys a Barladului – Old Balls s-au intrecut in placarea lui Mos Craciun spre deliciul copiilor.

Premierea l-a avut ca invitat special pe Mos Craciun care a oferit daruri constand in dulciuri, cupe, diplome si fructe, tuturor participantilor.  Evenimentul s-a incheiat cu o masa traditionala romaneasca si  cu bucate traditionale romanesti pentru toti rugbystii barladeni.

“Ca in fiecare an incheiem activitatea cu o intalnire intre toti practicantii sportului cu balonul oval de la cei mai mici pana la actualii seniori si fosti jucatori de rugby. Este un prilej de a ne intalni cu totii si de a ne bucura de realizarile din anul respectiv. Au fost aproape 300 copii din judet care au jucat rugby si la final au primit cadouri din partea clubului CSS Barlad si AJR Vaslui. Echipa de old boys si sponsori locali au oferit repriza a III-a”, a declarat Ionut Isac, antrenor la CSS Barlad, organizator al competitiei.

In plus, actiunile cu caracter sportiv au cotinuat la Barlad. Astfel, marti, pe 20 decembrie 2016, s-a facut premierea profesorilor  de la CSS Barlad de la toate catedrele clubului.

Foto: Dan Tufaru

 

4,616 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response