Saturday 23rd January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Romania U20 se reuneste pe 8 ianuarie pentru a efectua un cantonament la Constanta

5 ianuarie 2017 NATIONALA
Romania U20 intra in cantonament la Constanta.

Lotul national al Romaniei de U20 deschide seria cantonamentelor din 2017. Stejareii vor intra intr-un stagiu de pregatire centralizata la Constanta, intre 8 si 14 ianuarie. Noul staff tehnic forma din Eugen Apjok, Razvan Popovici si Flavius Dobre a stabilit un lot de 35 de jucatori. Reunirea va avea loc duminica, 8 ianuarie, ora 12:00, la sediul Federatiei Romane de Rugby.

Romania se pregateste pentru Campionatul European de U20 care va avea loc in luna martie.

“Primul lucru pe care trebuie sa il facem este acela de a ne cunoaste mai bine, am adunat informatii despre fiecare jucator, de aceea este important ca in acest prim stagiu sa vedem abilitatile lor, de ce sunt ei in stare, cum raspund la cerintele noastre, sa formam echipa de care avem nevoie. Accentul se va pune pe readaptarea la efort pentru ca toti jucatorii vin dupa o vacanta de cateva saptamani, iar in ce priveste partea de pregatire vom lucra pe aparare si zona de contact. Este o generatie buna, cativa dintre ei au evoluat deja in meciuri de SuperLiga si Cupa Regelui si astept ca acestia sa traga echipa dupa ei, experienta si maturitatea lor sa o aduca in joc in momentele dificile, sa fie acei jucatori care pot face diferenta. In ce priveste Campionatul European, obiectivul este acela de a-l castiga pentru ca astfel sa putem oferi sansa generatiei urmatoare sa joace la Campionatul Mondial”, a declarat Eugen Apjok, antrenorul principal al Romaniei U20.

Lotul celor 35 de jucatori convocati:

Pilieri: Enghin Sali (Tomitanii Constanta), Alin Haidau (CSSCM Timisoara), Gabriel Bumbac (Dinamo), Iulian Hartig (Baia Mare), Alin Davidoaia (Timisoara), Laurentiu Nica (Baia Mare), Andrei Cretu (Tomitanii Constanta)

Taloneuri: Adrian Tala (Tomitanii Constanta), Antonio Melinte (CS Dinamo), Claudiu Pelin (Timisoara)

Linia  a II-a: Mihai Anichitoaie (CSS Barlad),Nicu Baboiu (Stejarul Buzau), Mihai Matei (Franta), Stefan Iancu (Baia Mare),  Marcel Rusu (CSSCM),   Marius Iftimiciuc (CSSCM Timisoara)

Linia a III-a: Cristi Chirica (Baia Mare), Vlad Neculau (CSSCM Timisoara),Alexandru Alexe (Tomitanii Constanta), Andrei Chiru (Tomitanii), Silviu Gradinaru (Dinamo)

Mijlocas la gramada: Dragos Burlacu (Tomitanii), Madalin Mihalache (Tomitanii), Gabi Rupanu (Barlad)

Mijlocas la deschidere: Razvan Lolea (Tomitanii Constanta), Tiberiu Otelea (Tomitanii Constanta), Tudor Boldor (Steaua)

Centru: Stefan Cucos (Tomitanii Constanta), Codrin Bercu (CSS 2 Baia Mare), Florin Taranu (CS Dinamo),

Aripa: Adrian Paraleste (Tomitanii Constanta), Cosmin Iliuta (CS Dinamo), Mihai Lamboiu (CSM Baia Mare),

Fundas: Marius Chiriac (CS Stiinta Petrosani), Marius Simionescu (Timisoara)

Staff: Antrenor principal: Eugen Apjok, antrenor treisferturi: Razvan Popovici, Antrenor inaintare: Flavius Dobre, Preparator Fizic: Ionut Pop, Medic: Catalin Sardan, Kinetoterapeut: Andrei Diaconeasa, Analist video: Sabin Vasilescu, Manager: Mihai Lazar

3,175 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response