Tuesday 19th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

La Bucuresti va avea loc un curs de formare a instructorilor si arbitrilor de rugby tag

17 ianuarie 2017 INTERN, RUGBY SCOLAR

Federatia Romana de Rugby prin Departamentul Dezvoltare, organizeaza vineri, 27 ianuarie, un nou curs de formare a instructorilor si arbitrilor de rugby-tag adresat profesorilor de Educatie Fizica si Sport din sistemul scolar si universitar din Municipiul Bucuresti.

Cursul va avea loc in Sala de Conferinte a Federatiei Romane de Rugby, de pe Bd. Marasti nr 18-20, cu incepere de la ora 09:30 si se va intinde pe durata intregii zile. Acesta va fi structurat pe trei module, care cuprind valorile jocului de rugby, pasa in rugby, principiile atacului si apararii, regulamentul de rugby tag, gestica arbitrului si o parte practica, care va cuprinde un joc de rugby pe terenul sintetic.

Cursantii sunt obligati sa vina cu echipament sportiv.

“Oferim cursantilor nostri mai mult decat simple cursuri, oferim experiente complexe, practice si teoretice, dar si un model de formare. Nu trebuie sa uitam ca pasiunea pentru rugby este principalul argument pentru care suntem implicati in acest domeniu. Cursurile nostre sunt cuprinzatoare, bogate in informatie si cuprind atat elemente de baza, cat si elemente mai avansate, deoarece vrem sa oferim cele mai bune avantaje absolventilor, in vederea dezvoltarii ulterioare a carierei. Asteptam cat mai multi profesori de educatie fizica si sport, dar nu numai, sa-si dezvolte aceasta pasiune alaturi de noi”, a spus Cristi Almas, Director de Dezvoltare Muntenia Vest.

Traineri vor fi arbitrul Ionut Bodea, tehnician sportiv in consultanta si pregatire sportiva si Cristian Almas, Director Regional Dezvoltare Muntenia Vest.

Cursul este gratuit, iar cererea de inscriere poate fi solicitata la adresa de email cristi.almas@frr.ro pentru a putea fi trimisa pana pe data de 26 ianuarie.

3,007 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response