Monday 03rd August 2020,
Federatia Romana de Rugby

S-a stins din viata fostul rugbyst Andrei Nicolescu, la doar 30 de ani

17 ianuarie 2017 INTERN, Stiri
S-a stins din viata fostul rugbyst Andrei Nicolescu, la doar 30 de ani.

Lumea rugby-ului romanesc este in doliu dupa disparitia prematura  a lui Andrei Octavian Nicolescu, fost jucator al echipelor de rugby Metrorex,  Grivita si Dinamo. Toto, cum era poreclit de prieteni, a decedat luni, 16 ianuarie, in urma unui atac cerebral.

Fostul jucator, originar din Bucuresti, si-a inceput cariera la CSS Triumf Bucuresti pentru care a evoluat trei ani, ca in 2006 sa se transfere la RC Grivita. Din 2011 acesta a jucat la CS Dinamo.

Acesta urma sa implineasca 31 de ani pe 22 ianuarie. Andrei Niculescu era presedintele unui club de natatie, Aqua Sport Bucuresti.

“Toto a fost un coleg deosebit, saritor, altruist si cu spirit de echipa. Nu a excelat doar in rugby ca sportiv, ci si ca manager,conducator al clubului de natatie Aqua Sport.Este o pierdere grea, nu-l vom uita niciodata”, a declarat Stefan Mitrea, fost coleg de echipa si prieten al acestuia.

Federatia Romana de Rugby isi exprima regretul fata de disparitia acestuia si transmite sincere condoleante familiei indurerate.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

FOTO: Facebook

9,178 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. George GALIN 17 ianuarie 2017 at 12:26

    Prea tanar, pacat de tineretea lui. L-am cunoscut, un om deosebit. DUMNEZEU sa-l odihneasca-n pace. Condoleante familiei.

Leave A Response