Tuesday 10th December 2019,
Federatia Romana de Rugby

La Baia Mare se va organiza in luna februarie un curs de arbitri nivel 1 World Rugby

27 ianuarie 2017 INTERN
La Baia Mare se va organiza in luna februarie un curs de arbitri nivel 1 World Rugby.

Federatia Romana de Rugby prin Comisia Centrala de Arbitri (CCA) organizeaza pe 11 si 12 februarie 2017, la Baia Mare, un curs de initiere in arbitraj, in formatul World Rugby Level 1.

Cursul va avea loc in incinta Clubului Sportiv Scolar nr.2. Cei care doresc sa se inscrie sunt rugati sa trimita un email la adresa fferezan@yahoo.com. Termenul limita pentru trimiterea cererilor de participare este de 5 februarie.

„Cursul World Rugby nivel 1 face parte din activitatea de dezvoltare intreprinsa de CCA prin Asociatia Arbitrilor Transilvania si prin aceasta actiune se doreste cresterea numarului de arbitri tineri si de perspectiva, din regiune, care sa ajunga intr-un viitor nu foarte indepartat sa oficieze jocuri la cel mai inalt nivel national si chiar international. Regiunea Transilvania de-a lungul timpului a dat arbitri de valoare, nationali si internationali”, a declarat arbitrul Florin Ferezan, responsabil zonal Transilvania Nord.

Cursul va avea atat o parte teoretica, cat si una practica si se adreseaza tuturor iubitorilor de rugby cu varsta de peste 16 ani. Cursul va fi sustinut de catre Paul Bargaunas si Valeriu Toma.

Cursurile sunt gratuite, la finalul acestora participantii vor primi un certificat  World Rugby nivel 1, eliberat de CCA.

2,445 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response