Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Mihai Macovei a fost alaturi de Stejari in cantonamentul de la Izvorani

3 februarie 2017 First XV

Aflati in cantonament la Izvorani, de unde astazi vor pleca spre Portugalia, Stejarii au avut joi seara un oaspete surpriza. Mihai Macovei, capitanul echipei nationale in ultimii ani, le-a facut o vizita colegilor de echipa ca sa-i incurajeze pentru primele meciuri din Rugby Europe Champinship 2017.

Abia reintors pe teren dupa aproape opt luni, Macovei a fost lasat de staff-ul tehnic al nationalei inca trei saptamani la echipa de club, Colomiers, ca sa castige mai mult timp de joc si sa isi revina cat mai bine. El se va alatura lotului Romaniei pentru meciul cu Rusia, de pe 4 martie, de la Soci.

“In aceasta perioada este foarte important sa avem lideri, iar Mihai Macovei, chiar daca a fost accidentat,este unul dintre jucatorii exponentiali ai rugbyului romanesc. In timpul cat a fost accidentat a fost alaturi de echipa, chiar in toamna la meciurile test a fost langa jucatori iar implicarea lui in toate actiunile lotului este de 100%. Sosirea lui a avut un impact foarte mare asupra colegilor, mai ales asupra celor tineri. Ne bucuram ca ne-a vizitat si il asteptam cat mai repede langa noi”, a declarat Lynn Howells, antrenorul Romaniei.

Romania va pleca astazi la Lisabona, unde maine va intalni intr-un meci de pregatire, de la ora 17:00, Portugalia. Stejarii vor debuta in noul sezon Rugby Europe Championship, pe 11 februarie, cu Germania, la Offenbach.

 

2,118 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response