Tuesday 22nd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Florin Vlaicu: “Intalnirea cu Portugalia a fost un antrenament util”

5 februarie 2017 First XV

Romania a castigat intalnirea de verificare cu Portugalia, de sambata, 4 februarie, de la Lisabona. Stejarii s-au impus la finalul celor patru reprize de cate 20 de minute fiecare cu 33-17. Acestia vor ramane in pregatire la Lisabona, pana vineri, 10 februarie, cand vor porni spre Germania, unde sambata, vor intalni la Offenbach am Main, reprezentiva tarii gazda.

In meciul de pregatire, staff-ul Romaniei a gandit patru formule de echipa, fiind trimisi in teren toti cei 31 de jucatori aflati in lot, jucatori care evolueaza in campionatul intern.

“A fost un antrenament util, nu ne-am mai vazut de trei luni de zile si asta s-a vazut, nu avem omogenitate. Unii dintre noi nu s-a pregatit cu balonul in ultimele doua luni si asta se vede. E bine ca am facut acest meci, pentru ca antrenorii au vazut care sunt carentele si astfel le putem rezolva in aceasta saptamana, iar la meciul cu Germania vom arata mult mai bine.Luni vor veni si baietii din Franta si vom incepe in forta antrenamentele pentru partida de la Offenbach, o partida care va fi mult mai grea decat anul trecut. Vrem sa ne calificam la Cupa Mondiala din Japonia inca din acest an si cred ca putem face asta, trebuie sa o luam pas cu pas si sa fim concentrati la ceea ce avem de facut”, a declarat Florin Vlaicu.

“Trebuie sa luam fiecare meci in parte, sunt importante victoriile pentru ca fiecare reusita ne apropie de Cupa Mondiala din Japonia. Meciul cu Portugalia a fost util, au fost lucruri pe care trebuie sa le punem la punct, insa din punctul meu de vedere, ce ne-am propus de atins in acest meci am reusit, iar pentru saptamana viitoare, pentru partida cu Germania, vom fi mult mai bine pregatiti”, a spus Valentin Calafeteanu.

2,068 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response