Friday 27th March 2020,
Federatia Romana de Rugby

„Dragobete pentru fete”, un festival de rugby-tag pentru practicantele acestui sport din invatamantul primar si gimnazial

14 februarie 2017 RUGBY SCOLAR

Federatia Romana de Rugby in colaborare cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, prof. Iulian Rontescu, Asociatia Sportiva Galaxia Sport, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si EUROM Construct organizeaza a X-a editie a Festivalului de rugby tag, o editie speciala ce se va adresa practicantelor acestui sport, sub titulatura „Dragobete pentru fete”. Competitia este programata  vineri, 24 februarie 2017, in sala de sport a Scolii Gimnaziale nr. 40  aflata pe Strada Peris, nr. 27, sector 2, Bucuresti, meciurile urmand sa inceapa la ora 09:30.

„Festivalul de rugby tag este un eveniment inedit, reunind 120 de eleve din Bucuresti si Ilfov, din invatamantul primar si gimnazial. Consider ca rolul acestui festival, care va avea loc de Dragobete, acest personaj mitologic de pe meleagurile Carpatine- este sa aduca un zambet pe fata participantelor in prag de sarbatoare,  de a schimba perceptia despre acest sport in Romania, si de a atrage catre rugby un numar cat mai mare de eleve”, a declarat Cristian Almaj, Director de Dezvoltare Muntenia  Nord.

Competitia se desfasoara la patru categorii de varsta, elevi „clasele a I si a II-a”, „clasele a III-a si a IV-a”, „clasele a V-a si a VI-a” si „clasele a VII-a si a VIII-a”.

Au fost invitate sa participe
Clasele I-II
Șc.Gimn.nr.2 Buftea – prof. Dragon Claudiu
Șc.Gimn.Prof.ION VIȘOIU Chitila – prof. Garleanu Marian

Clasele III-IV
Șc.Gimn.nr.162 – prof. Ioan Nicu
Șc.Gimn.nr.153 – prof. Pețenchia Sorina Elena
Liceul Teoretic ȘTEFAN ODOBLEJA – prof. Iulian Rontescu
Șc.Gimn.nr.88 – prof. Cazacu Carmen

Clasele V-VI
Șc.Gimn.nr.46 – prof. Ilie Ureche
Șc.Gimn,nr.102 – prof. Alincai Constantin
Șc.Gimn.nr.126 – prof. Voinea Catalin
Șc.Gimn.nr.190 – prof. Hangu Simona

Clasele VII-VIII
Șc.Gimn.FERDINAND – prof. Magda Camenidis
Șc.Gimn.nr.1 Buftea – prof. Bogdan Stoicescu

La „Dragobete pentru fete” sunt asteptati elevi, parinti, profesori pentru a petrece impreuna aceasta sarbatoare a dragostei marcata in acest an printr-un festival special.

2,327 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response