Thursday 17th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cupa Dambovita la rugby-tag a fost castigata de Sc. Gimnaziala nr. 3 Pucioasa

20 februarie 2017 RUGBY SCOLAR

In localitatea Pucioasa a avut loc weekendul trecut editia a doua a “Cupei Dambovita” la rugby -tag, competitie la care au participat un total de 59 de elevi dintre care 13 fete.

Castigatoarea acestei editii a fost Scoala Gimnaziala nr. 3 Pucioasa (Profesor:  Dragos Ivascu), care  a trecut in finala de Scoala Gimnaziala nr.1 Mihai Viteazul cu scorul final de 13-12, la sfarsitul unui meci ce a avut nevoie de prelungiri.

La startul competitiei au fost prezente 6 scoli gimnaziale care au fost repartizate in doua grupe. Acestea au jucat fiecare cu fiecare, iar in urma clasamentului rezultat in cele doua grupe, ultimele clasate au jucat pentru locul 5-6. Primele doua clasate din fiecare grupa au jucat semifinale incrucisat, pierzatoarele jucand pentru locul 3-4, iar castigatoarele, finala mare.

Sase scoli gimnaziale au participat la editia a doua a Cupei Dambovita.

Sase scoli gimnaziale au participat la editia a doua a Cupei Dambovita.

In urma celor 11 meciuri disputate, meciuri ce au fost arbitrate de catre Florin Bonea, a rezultat urmatorul clasament final:

1.SCOALA GIMNAZIALA NR. 3 PUCIOASA (Profesor: Dragos Ivascu), invingatoare dupa 20 minute timp efectiv (rezultat:10 la 10) si cele doua reprize a 2 minute de prelungiri cu scorul final de 13 la 12.
2. SCOALA GIMNAZIALA NR. 1 MIHAI VITEAZUL, Pucioasa (Profesor: Grigore Diaconescu).
3. SCOALA GIMNAZIALA GRIGORE RADULESCU, Bezdead (Profesor:  Mihai Adrian Manoiu), invingatoare prin eseul de aur.
4. SCOALA GIMNAZIALA NR. 4 ELENA DONICI CANTACUZINO Pucioasa (Profesor: George Valentin Dobre).
5. SCOALA GIMNAZIALA Buciumeni (Profesor: Vasile Daniel Manoiu).
6. SCOALA GIMNAZIALA BUICA IONESCU, Glodeni (Profesori: Roberta Anghelescu si Vasile Chitu).

” Numarul echipelor participante din judetul Dambovita la jocul de Rugby-Tag au crescut la 6, iar viteza de joc este mult superioara ultimei competitii jucate aici. Am observat multa pasiune si integritate la aceasta editie a Cupei Dambovita la rugby-tag”, a declarat Florin Bonea, reprezentantul Departamentului Dezvoltare Muntenia-Sud din cadrul Federatiei Romane de Rugby.

1,832 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response