Tuesday 24th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

Timisoara Saracens va intalni pe Krasnii Iar, in play-off-ul de calificare in Challenge Cup. “Este un avantaj ca vom juca returul acasa”

23 februarie 2017 CHALLENGE CUP
Timisoara Saracens va intalni pe Krasnii Iar, in play-off-ul de calificare in Challenge Cup, editie 2017-2018

EPCR, forul care gestioneaza competitiile europene a anuntat oficial meciurile din barajul de calificare in grupele Challenge Cup, editia 2017-2018. Reprezentanta Romaniei, Timisoara Saracens va juca in play-off-ul de calificare in Grupele Challenge Cup, impotriva rusilor de la Krasnii Iar Krasnoiarsk.

Meciul tur va avea loc pe 1 aprilie, in Rusia, iar returul se va disputa pe 22 aprilie, pe stadionul “Dan Paltinisanu” din Timisoara.

“Krasnii Iar va fi un adversar dificil tinand cont de zona geografica si sper sa nu avem  probleme cu vizele in ceea ce-i priveste pe jucatorii straini pentru ca intotdeauna au fost probleme legate de acest aspect. Stiu ca echipa rusa a avut un parcurs bun de calificare pana la meciul de baraj. In  ceea ce ne priveste pe noi ca echipa, obiectivele sunt aceleasi – calificare in grupele principale si castigarea campionatului intern. Trebuie sa fim concentrati, sa tratam fiecare meci cu seriozitate, sa ii respectam ca adversari, sa fim uniti si sa credem in sansa noastra. Este un avantaj pentru noi ca se joaca tur- retur si ca practic, calificarea se va juca acasa. Participarea in editia trecuta este un avantaj pentru noi, am luat contact cu ceea ce inseamna rugbyul european la nivel inalt,  stim unde ne sunt punctele slabe, pe ce trebuie sa lucram ca sa fim mai buni. Ne dorim sa avem rezultatele mai bune decat in editia actuala, unde am avut o grupa cu adversari puternici”, a declarat jucatorul Valentin Poparlan, pentru “FRR.ro”

In celalalt meci al play-off-ului, rusii de la Enisei STM Krasnoiarsk vor juca, tot în dubla mansa, pe 2 si 23 aprilie, cu italienii de la Mogliano Rugby. Echipele Krasnii Iar si Mogliano Rugby au ajuns in play-off dupa ce si-au castigat grupele de pre-calificare.

In premiera, cele doua echipe calificate care se vor califica in grupe in urma partidelor de baraj vor juca o finala, pe 12 mai, la Edinburgh.

Timisoara Saracens a participat in sezonul 2016-2017 in grupele principale ale Challenge Cup, dupa ce s-a calificat neinvinsa in aceasta faza a competitiei. Banatenii au terminat grupa fara nicio victorie, disputand meciuri cu Harlequins, Stade Fracais si Edinburgh Rugby.

2,636 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Nick 24 februarie 2017 at 10:48

    Hai TimișoaraSaracens!

    Trebuie să câștigăm! Vom fii în Challenge Cup în permanență. Rugby-ul românesc numai așa va evolua.

    Hai TimișoaraSaracens! ToțiPentruTimișoara! Hai România!

Leave A Response