Saturday 15th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Meciul tur dintre Krasnii Yar si Timisoara Saracens din Challenge Cup se va juca in Georgia

3 martie 2017 CHALLENGE CUP
Meciul tur dintre Krasnii Yar si Timisoara Saracens din Challenge Cup se va juca in Georgia

Meciul tur dintre formatia rusa Krasnii Yar si campioana Romaniei, Timisoara Saracens din play-off-ul Challenge Cup, a doua competitie valorica intercluburi din Europa, editia 2017-2018, se va disputa pe 1 aprilie in Georgia, informeaza site-ul formatiei ruse.

Aceasta hotarare a fost luata ca urmare a deciziei EPCR, forul care guverneaza competitia, oficialii acesteia interzicand, din cauza conditiilor meteo, ca formatiile ruse Enisei-STM si Krasnii Iar sa dispute barajele pentru calificarea in Challenge Cup pe stadionul din Krasnoiarsk. Astfel, Timisoara Saracens ii va infrunta pe cei de la Krasnii Yar pe stadionul din orasul georgian Rustavi, stadion cu o capacitate de 4.000 de locuri.

Meciul tur va avea loc pe 1 aprilie, iar returul se va disputa pe 22 aprilie, pe stadionul ”Dan Paltinisanu”.

In celalalt meci al play-off-ului, Enisei STM Krasnoiarsk va juca, tot in dubla mansa, pe 2 si 23 aprilie, cu italienii de la Mogliano Rugby.

Echipele Krasnii Yar si Mogliano Rugby au ajuns in play-off dupa ce și-au castigat grupele de precalificare.

In premiera, cele doua echipe calificate care vor accede in grupe in urma partidelor de baraj vor juca intre ele, pe 12 mai, la Edinburgh.

Campioana Romaniei, Timisoara Saracens, a jucat si in editia 2016-2017 in grupele Challenge Cup, cea de-a doua competitie valorica europeana intercluburi, venind tot din precalificari unde a terminat neinvinsa. In grupele principale insa, banatenii au ocupat ultimul loc, fara nicio victorie. Adversarele ei au fost Harlequins, Stade Francais si Edinburgh Rugby.

1,959 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response