Monday 21st September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Sc Gimnaziala Lucian Blaga va reprezenta Maramuresul la faza interjudeteana a “Gimnaziadei”

3 martie 2017 RUGBY SCOLAR

Sala de sport a Colegiului Economic N.Titulescu din Baia Mare a gazduit pe 1 martie faza judeteana a “gimnaziadei” la rugby tag Maramures. Dupa ce in prealabil s-au disputat fazele municipale si pe sectoare de judet, cinci echipe si-au castigat dreptul de a concura  pentru prima pozitie, care duce in faza urmatoare cea interjudeteana.

Maramuresul va fi reprezentat de catre Scoala Gimnaziala L.Blaga, profesor Nuta Alexandru, faza interjudeteana. Aceasta se va desfasura in perioada 21-23 aprile 2017, la Cluj-Napoca.

Iata cum se prezinta clasamentul final:
1. Scoala Gimnaziala L.Blaga -Baia Mare- prof.A.Nuta     
2. Scoala Gimnaziala L.Blaga Fărcașa – L.Zoicas    
3. Scoala Gimnaziala O.Goga Baia Mare – A.Sofineti    
4. Scoala Gimnaziala V.Alecsandri Baia Mare – F.Codrea    
5. Scoala Gimnaziala N Steinhardt Rohia – M.Muresan

“Maramuresul si-a desemnat castigatoarea “gimaziadei” dupa o competitie echilibrata plina de suspans pana la ultimul meci. Saltul calitativ s-a observant la toate echipele participante, ceea ce ne bucura cel mai mult. De salutat si prezenta antrenorilor de la CSS2  si C.S.Florin Popovici din Baia Mare care au venit sa observe copiii cei mai abili, pentru ai coopta spre cluburile lor.  Rezumativ, a fost o competitie mai mult decat reusita si nu ne ramane decat sa felicitam toti participantii, copiii, profesori, parinti pentru efortul depus si rezultatele obtinute, urandu-le mult success in continuare”, a declarat Gheorghe Sabau, Director de Dezvoltare Transilvania Nord.

2,382 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response