Nationala de U20 a Romaniei face un stagiu de pregatire la Marcoussis

Nationala de U20 a Romaniei continua pregatirea pentru Campionatul European de U20 care va avea loc la Bucuresti la sfarsitul lunii martie.In premiera, Stejareii sustin in aceste zile un stagiu international de pregatire, in Franta, la Marcoussis, la „Centrul National de Rugby”, fief-ul rugbyului francez.

Renumit pentru facilitatile sportive extraordinare pe care le ofera echipei Frantei de rugby, la toate categoriile de varsta, Marcoussis va fi locul unde Stejarii se vor pregati pana pe 12 martie. Acestia vor avea o parte din antrenamente comune cu nationala de U19 a Frantei, echipa cu care vor avea miercuri, 8 martie, un meci de pregatire.

In acest moment, Centrul de la Marcoussis gazduieste echipa de seniori a Frantei, cea de U20 si cea feminina, toate participante in Turneul celor 6 Natiuni, dar si reprezentativele de U19 si U18.

Romania se pregateste pentru Campionatul European de U20 care va avea loc in intre 25 martie si 4 aprilie, la Bucuresti. La aceasta competitie vor participa alaturi de Romania, Spania, Portugalia, Rusia, Germania, Olanda, Belgia si Elvetia.

Lotul celor 26 de jucatori care au facut deplasarea in Franta:
Pilieri: Alin Haidau (CSSCM Timisoara), Gabriel Bumbac (Dinamo), Iulian Hartig (Baia Mare), Laurentiu Nica (Baia Mare), Andrei Cretu (Tomitanii Constanta)
Taloneuri: Adrian Tala (Tomitanii Constanta), Claudiu Marzac (Timisoara)
Linia  a II-a: Nicu Baboiu (Stejarul Buzau), Stefan Iancu (Baia Mare),  Marcel Rusu (CSSCM),   Marius Iftimiciuc (CSSCM Timisoara),
Linia a III-a: Vlad Neculau (CSSCM Timisoara), Alexandru Alexe (Tomitanii Constanta), Silviu Gradinaru (Dinamo), Andrei Pasalan (Steaua)
Mijlocas la gramada: Madalin Mihalache (Tomitanii), Gabi Rupanu (Barlad), Dragos Burlacu (Tomitanii)
Mijlocas la deschidere: Tudor Boldor (Steaua), Razvan Lolea (Tomitanii),
Centru: Codrin Bercu (CSS 2 Baia Mare), Marius Istoc (Timisoara), Andrei Custrin (LPS Suceava)
Aripa: Cosmin Iliuta (Barlad), Mihai Lamboiu (CSM Baia Mare), Paul Herman (Baia Mare)
Fundas: Marius Simionescu (Timisoara)

Staff: Antrenor principal: Eugen Apjok, antrenor treisferturi: Razvan Popovici, Antrenor inaintare: Flavius Dobre, Preparator Fizic: Andreea Delean, Preparator fizic: Marius Todosi, Medic: Catalin Sardan Analist video: Sabin Vasilescu, Manager: Mihai Lazar.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile