Monday 25th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

„Trofeul Soimii” la mini-rugby de la Campia Turzii s-a disputat pe trei categorii de varsta

13 martie 2017 MINI-RUGBY

Campia Turzii a deschis oficial competitiile de mini-rugby din anul 2017, sambata, 11 martie, odata cu organizarea “Trofeului Soimii” de catre CS.Soimii  din localitate.

S-au alaturat competitiei echipe din Baia Mare, Mihai Viteazu si Turda, toate intrecandu-se la cele trei categorii de varsta U8, U10 si U12.
S-au bucurat alaturi de copiii prezenti, multi parinti care au dat o mana de ajutor si in organizare, pasionatii de rugby, dar si o parte din autoritatile locale prezente la stadion. La finalul competitiei, clasamentele aratau astfel:

U8:
1.Soimii Campia Turzii     
2. Soimii Turda     
3. CS.Florin Popovici Baia Mare     

„Trofeul Soimii” la mini-rugby de la Campia Turzii s-a disputat pe trei categorii de varsta

U10:
1. CS.Florin Popovici Baia Mare     
2.CSM Campia Turzii         
3. Soimii Campia Turzii     

U12:
1. CSM Campia Turzii     
2. Ariesul Mihai Viteazu    
3. CS.Florin Popovici Baia Mare

“Transilvania Nord a deschis caruselul mini-rugbyului din acest an odata cu “Trofeul Soimii”. A fost o prima competitie la care au raspuns prezent 5 echipe. Regretam insa absenta echipei din Cluj Napoca, insa poate se va revansa in ziua de 25 martie cand Federatia Romana de Rugby prin Departamentul Dezvoltare organizeaza o noua intalnire. Aducem multumiri CS.Soimii pentru organizare si implicare, echipelor prezente, parintilor, sponsorilor, Federatiei Romane de Rugby, care cu totii au adus zambetul pe buze la final cu premiile oferite”, a declarat Gheorghe Sabau, directorul Departamentului Dezvoltare – Cercetare Transilvania Nord.

La final toti participantii au primit Cupe, diplome, material sportiv si logistic, dar si dulciuri.

                  

2,036 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response