Friday 04th December 2020,
Federatia Romana de Rugby

S-au stabilit echipele care vor reprezenta judetul Satu Mare la ONSS si Gimnaziada

16 martie 2017 RUGBY SCOLAR

Judetul Satu Mare si-a desemnat campioanele judetene la rugby tag in cadrul competitiilor scolare ONSS ciclul primar si ale Gimnaziadei. Au patruns in careul de asi dupa disputarea fazelor pe sector cele mai bune echipe, toate luptand pentru locul I care da dreptul de participare in urmatoarea faza, cea interjudeteana. Scoala Gimnaziala ” Dr. V.Lucaciu” Satu Mare va reprezenta judetul Satu Mare la ONSS ciclul primar, iar Scoala  Gimnaziala Balcescu Petofi – Satu Mare la Gimnaziada.

Astfel, ONSS ciclul primar si liceal, faza zonala se va desfasura la Vadu Crisului in judetul Bihor, in timp ce Gimnaziada se va desfasura la Cluj Napoca in perioada 21-23 aprilie 2017.

Iata cum arata clasamentele :
ONSS ciclul primar-Satu Mare
1.Scoala Gimnaziala ” Dr. V.Lucaciu” Satu Mare –  prof.Sergiu Neichi    
2.Liceul Ham Janos Satu-Mare – prof.Szabo Tamas     
3.Scoala Gim. Bălcescu Petofi – prof.Liviu Deac     
4.Scoala gimnazială Vetiș – prof.Petea Robert
 

Gimnaziada- Satu Mare    
1. Scoala  Gimnaziala Balcescu Petofi – Satu Mare
2. Scoala  Gimnaziala Doba
3. Scoala  Gimnaziala Apa
3. Liceul I.Slavici – Satu Mare

“Si-n nord-vestul tarii rugbyul tag este un sport mult apreciat si iubit de elevii din toate ciclurile de invatamant. Dovada stau meciurile frumoase, interesul deosebit din partea unor profesori inimosi, motiv pentru care-i felicitam din toata inima. Totusi, nu putini sunt cei care au ramas restantieri, echipamentele oferite cu generozitate de catre FRR au fost uitate cred prin ceva dulapuri, sau magazii ! Cu primele clasate ne vom intalni la faza pe zona, motiv pentru care atat eu, cat si FRR ii felicitam calduros pe toti cei care s-au implicat direct sau indirect pana in prezent. Multumiri aducem si conducerilor institutiilor scolare, pentru sprijinul oferit”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Regional de Dezvolatare Transilvania Nord.

2,247 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response