Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Capitanul Romaniei, Mihai Macovei: “Intram in teren cu gandul la victorie in fata Georgiei”

17 martie 2017 First XV

Nationala de rugby a Romaniei va intalni duminica, 19 martie, de la ora 15:00, pe Stadionul Arcul de Triumf, Georgia. Meciul are o dubla miza, stabilirea campioanei din 2017 a celui de-al doilea esalon  din rugby-ul european si castigarea Cupei Antim Ivireanu, trofeu care se pune in joc intre cele doua tari.

Astazi, la sediul Federatiei Romane  de Rugby a avut loc conferinta de presa ce prefateaza meciul de duminica. La aceasta au participat antrenorul Georgiei, Milton Haig si vicecapitanul Giorgi Nemsadze, precum si antrenorul Romaniei, Lynn Howells si capitanul Mihai Macovei.

 Iata ce au declarat cei prezenti:                                                                                               

Milton Haig, antrenor Georgia: “Ma bucur ca ne aflam din nou aici, este un meci care a devenit deja traditie. Intotdeauna meciurile intre cele doua echipe au fost grele, asa va fi si duminica. Ambele echipe au multi jucatori tineri, au inceput sa faca schimbul de generatii, de aceea cred ca este si un test util pentru toata lumea. Este o confruntare decisiva, cu o miza importanta, titlul Rugby Europe Championship, asa ca asteptam cu nerabdare ziua meciului. Am venit mai devreme ca sa fim odihniti pentru meci, sa putem face un antrenament bun al Capitanului.”

Giorgi Nemsadze, vice-capitan Georgia: “Este un meci important pentru noi, vom da tot ce avem mai bun.”

Milton Haig si Giorgi Nemsadze au reprezentat Georgia la conferinta de presa

Milton Haig si Giorgi Nemsadze au reprezentat Georgia la conferinta de presa

 

Lynn Howells, antrenor Romania: “Meciul cu Georgia este mereu un meci special, de data aceasta va avea insa o miza diferita. Noi suntem in campania de calificare la Cupa Mondiala, Georgia este deja calificata si ii felicitam pentru acest lucru, noi insa mai avem de munca.  Va fi un meci greu, adversarii nostri nu au mai pierdut de 7 ani un meci cu noi, sigur va fi o partida frumoasa.”

Mihai Macovei, capitan Romania: “Venim dupa patru meciuri, cu bune si rele. Georgia e mereu rivala noastra, insa ne-am pregatit bine, intram in tren cu gandul la victorie, vom da tot ce putem, speram sa nu ii dezamagim pe cei care ne sustin. Fie ca cel mai bun sa castige.”

Lynn Howells si Mihai Macovei au reprezentat Romania la conferinta de presa.

Lynn Howells si Mihai Macovei au reprezentat Romania la conferinta de presa.

3,721 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response