Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Judetul Dambovita si-a desemnat reprezentanta la Gimnaziada de rugby-tag, etapa regionala

20 martie 2017 RUGBY SCOLAR

Scoala Gimanaziala Nr.4 “Elena Donici Cantacuzino” din Pucioasa  va reprezenta judetul Dambovita la etapa regionala la rugby-tag in data de 22 aprilie 2017 la Campulung, judetul Arges.

Competitia care a avut loc pe stadionul Dumitru Popescu Tica din Pucioasa a cuprins 10 partide. La startul competitiei au fost prezente 5 scoli gimnaziale si un numar total de 56 de elevi dintre care 21 fete. Din pacate echipa de la Scoala Gimnaziala Bezdead (Profesor: MANOIU Mihai Adrian) nu a putut fi prezenta. Partidele au fost arbitrate de Daniel Nainer si Florin Bonea.  

“Ma bucur foarte mult pentru acesti copii, care s-au pregatit foarte bine pentru aceasta competitie si care, astazi, cu multa ambitie si daruire si-au vazut visul, de a se califica la faza regionala, implinit. Multumesc domnului Florin Bonea, reprezentantul FRR pe zona Sud-Muntenia, care a fost mereu alaturi de noi si ne-a sustinut in toate activitatile propuse. Ne dorim sa facem o “figura” frumoasa la regiune si de ce nu, sa ne calificam la faza nationala”, a declarat profesorul Dragos Ivascu la finalul competitiei.

In urma meciurilor jucate clasamentul final a fost urmatorul:
1. Scoala Gimnaziala Nr.4 “Elena Donici Cantacuzino”, Pucioasa (profesori: Dragos Ivascu si George Dobre) 11 puncte;
2. Scoala Gimnaziala Nr.1 “Mihai Viteazul”, Pucioasa (profesor: Grigore Diaconescu) 10 puncte;
3. Scoala Gimnaziala “Buica Ionescu”, Glodeni (profesor: Roberta Anghelescu si Vasile Chitu)  8 puncte;
4. Scoala Gimnaziala Buciumeni (profesor: Vasile Daniel Manoiu) 7 puncte;
5. Scoala Gimnaziala Petresti, Corbii Mari (profesor: Ion Dragomir ) 4 puncte.

Rezulatate: DONICI – CORBII 12-2; GLODENI – BUCIUMENI 4-4; CORBII – BUCIUMENI 4-8; VITEAZUL – DONICI 7-7; GLODENI – VITEAZUL 7-7; BUCIUMENI -CORBII 7-4 ; VITEAZUL – BUCIUMENI 7-4; DONICI- GLODENI 9-2; BUCIUMENI – DONICI 2-7 ; CORBII – VITEAZUL 3-12.

La finalul competitiei toate unitatile de invatamant participante si 12 elevi meritorii dintre care 6 fete au fost recompensate cu diplome din partea Federatiei Romane de Rugby. Primele trei scoli clasate au primit cupe si un balon de rugby din partea FRR. Competitia a fost organizata de catre Federatia Romana de Rugby in colaborare cu Inspectoratul Scolar Dambovita, reprezentat de inspectorul Octav Constantin Constantinescu.

1,565 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response