Tuesday 24th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Cluj va avea loc pe 25 martie, “Trofeul Transilvania Nord” la mini-rugby

22 martie 2017 MINI-RUGBY

Departamentul  Dezvoltare-Cercetare Transilvania Nord  are placerea de a  invita echipele interesate  la competitia de mini-rugby, care se va desfasura in ziua de 25 martie 2017 in Parcul Sportiv Dr.I.Hatieganu din Cluj-Napoca incepand cu orele 10.30.

Competitia este dotata cu “Trofeul Transilvania Nord” si se desfasura pe trei categorii de varsta: U8, U10 si U12. In continuarea  acesteia copiii pot vedea meciul din SuperLiga CEC BANK dintre “U” Cluj-Steaua Bucuresti precum  si  meciul din DNS dintre CS Manastur- Stiinta Petrosani.

“Este o ultima repetitie inaintea returului din Campionat Regional Transilvania care va debuta pe data de 2 aprilie 2017 la Campia Turzii. Pana in prezent au confirmat echipe precum: CS.Florin Popovici din Baia Mare, CS.Olimpic Vadu Crisului, CSS Viitorul Cluj-Napoca, CSM Sibiu si RC.Ariesul Mihai Viteazu, dar lista este deschisa. Multumim anticipat UBB Cluj Napoca pentru sprijin, oferindu-ne terenul de joc, dar si sponsorilor SC ELBORIS COM SRL si altii, prin intrermediul carora vom putea oferi tuturor copiilor echipament sportiv, cupe, diplome, material logistic, dar si multe dulciuri”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Departamentului Dezvoltare – Cercetare Transilvania-Nord.

1,854 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response